ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 25 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Ήρθε η ημέρα, φίλε Ζυγέ, που θα απολαύσεις επιτυχία, αρμονία και ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα καταφέρεις να λύσεις τις διαφορές σου με τους άλλους, θα έχεις πολλές πετυχημένες κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, ευχάριστα μηνύματα ή νέα και θα είσαι απόλυτα δημοφιλής, αγαπητός και περιζήτητος! Επιτέλους ξεπερνάς προβληματισμούς και βάρη του παρελθόντος και έρχεσαι πιο κοντά με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου! Αν σήμερα έχεις πρόταση για έξοδο ή συνάντηση, μην το σκεφτείς ούτε λεπτό: Πες ναι!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Νέες γνωριμίες, ραντεβουδάκια, φλερτ και διεκδίκηση απολαμβάνεις, εσύ που είσαι ελεύθερος και ψάχνεις το άλλο σου μισό! Ναι, οι ευκαιρίες και οι επιλογές, θα είναι πολλές σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις αυτό που θες στην σχέση σου, βρίσκεις σημαντικές λύσεις στα τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο και έχεις το «πάνω χέρι» στις συζητήσεις σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιτυχία θα έχεις στον εργασιακό τομέα, λόγω των έξυπνων ιδεών σου, αλλά και της άψογης συνεργασίας σου με τους άλλους! Οικονομικά, δεν υπάρχουν ιδιαίτερες εξελίξεις, ωστόσο η μέρα είναι ιδανική για συμφωνίες και υπογραφές!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μία ημέρα απόλυτα εποικοδομητική, για κάθε τομέα της ζωής σου, αγαπητέ Σκορπιέ! Με το Τρίγωνο Άρη-Δία, καταφέρνεις και τελειώνεις γρήγορα τις ομολογουμένως πολλές δουλειές και υποχρεώσεις σου, ξεμπερδεύεις από τα τρεξίματα και βρίσκεις και επιπλέον χρόνο να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με την φροντίδα του εαυτού σου! Κάποιος σήμερα, θα σου ζητήσει την βοήθεια σου για κάτι! Αν μπορείς να την προσφέρεις, κάν’το και θα δεις ότι αργά ή γρήγορα, θα στο ανταποδώσει!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να νιώσεις σήμερα βέβαιος και σίγουρος για τον σύντροφο σου! Αποδεικνύεται η αφοσίωση του και η αξιοπιστία του και δεν χρειάζεται να φοβάσαι ή να αγχώνεσαι για τίποτα πια! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις ευκαιρία, για έναν έρωτα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να συγκρατήσει αισθήματα, πάθος και επιθυμία! Τόλμησε το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη επαγγελματική και οικονομική επιτυχία! Πρωτοβουλίες και δράσεις και στους δύο τομείς, ευνοούνται πολύ!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, ανήκεις σίγουρα, στους απόλυτα τυχερούς και ευνοημένους, του σημερινού Τριγώνου Άρη-Δία! Ετοιμάσου, καταφθάνουν χαρμόσυνες ειδήσεις και νέα που σε κάνουν να χαμογελάς, καλοπέραση, τύχη, θαυμασμός από τους γύρω σου, γενική επιτυχία και αναγνώριση, νέα ξεκινήματα, νέοι δρόμοι με λύσεις στα μέχρι τώρα προβλήματα και φυσικά εσύ είσαι γεμάτος αισιοδοξία και ικανοποίηση από τα δρώμενα! Μην αφήσεις ευκαιρία να πάει χαμένη σήμερα! Όλα είναι κομμένα και ραμμένα στα μέτρα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η απόλυτη τύχη και θετικές εξελίξεις, έρχονται στον ερωτικό τομέα! Όλα βελτιώνονται και στόχοι ερωτικοί, πραγματοποιούνται! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από γνωριμίες και επαφές, θα έχεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση και αν είσαι ήδη με κάποιον σύντροφο, θα σου ανοίξει ο δρόμος, ώστε να επιδιώξεις και να διεκδικήσεις το «μεγάλο βήμα»! Ξέχνα ό,τι αρνητικό σενάριο ή δυσκολία υπήρχε μέχρι τώρα στην συναισθηματική σου ζωή! Οι λύσεις είναι παρούσες τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετή η επαγγελματική εύνοια, αλλά χρειάζονται πρωτοβουλίες κι από σένα! Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα! Επίσης, περιόρισε τα έξοδα γιατί πιθανόν να μείνεις «πανί με πανί»!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ημέρα ανακούφισης και ηρεμίας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή, για σένα, φίλε Αιγόκερε! Το Τρίγωνο Άρη-Δία αφενός θα βοηθήσει αποτελεσματικά, να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν, κάποια παροντικά προσωπικά σου προβλήματα ή άγχη και αφετέρου θα φέρει λύσεις ακόμα και για παρελθοντικές υποθέσεις! Είναι γνωστό πως γενικά συμβουλεύεσαι την λογική σου, όμως σήμερα μην ξεχνάς πως και η αυξημένη διαίσθηση σου, μπορεί να σου δώσει τις σωστές απαντήσεις και ιδέες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι δεσμευμένοι ίσως παρασυρθούν σήμερα, έστω και μόνο επικοινωνιακά σε μια παρασκηνιακή, κρυφή αλλά και απόλυτα παθιασμένη σχέση! Οι ελεύθεροι, θα έχουν την μεγάλη ευκαιρία της επανασύνδεσης! Το παρελθόν επιστρέφει και ζητά μία δεύτερη ευκαιρία! Χρησιμοποίησε το ένστικτό σου, πριν «ανοίξεις αυτήν την πόρτα», γιατί πιθανόν να πεις «ναι» μόνο και μόνο, λόγω ερωτικής στιγμιαίας επιθυμίας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, μπορεί να είσαι κάπως επιρρεπής σε λάθη, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου και την… γλιτώνεις τελευταία στιγμή! Οικονομικά, θα έχεις πολλές ευκαιρίες και εύνοια! Το άγχος τελειώνει εδώ!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact