ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 25 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, είσαι από τους πλέον ευνοημένους και αδιαμφισβήτητα τυχερούς του σημερινού Τριγώνου Άρη-Δία! Έρχονται θετικές εξελίξεις σε θέματα ψυχαγωγίας, δημιουργικότητας, παιδιών, καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και γενικά υποθέσεων που δίνουν απόλαυση και χαρά! Επιπλέον έχεις αξιόλογες ευκαιρίες, μέσα από επικοινωνίες, επαφές, μετακινήσεις, ακόμα και ταξίδια! Για το λόγο αυτό, ανακτάς την αισιοδοξία σου και φυσικά φτιάχνει η διάθεσή σου στο έπακρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά είναι σίγουρα η πιο παθιασμένη και τυχερή περίοδος! Πετυχαίνεις στόχους και σκοπούς, βρίσκεις τελειωτικές και μόνιμες λύσεις στην σχέση σου, αν είσαι δεσμευμένος και έχεις πολλές γνωριμίες και φλερτ, να είσαι ελεύθερος! Γενικά, απολαμβάνεις ερωτική καλοπέραση, πάθος, ερωτισμό, ρομαντικές στιγμές, κατακτήσεις και άπειρους θαυμαστές! Μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις ερωτικές, σου δίνουν επιπλέον χαρά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει σαφώς τύχη στα τυχερά παιχνίδια, αλλά αν το παρακάνεις με έξοδα και ρίσκα, θα βγεις ζημιωμένος! Επαγγελματικά σήμερα, πολύ πιθανόν να εκπληρώσεις μια υψηλή σου φιλοδοξία! Η τύχη είναι με το μέρος σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι γρήγοροι και πιεστικοί ρυθμοί της καθημερινότητας λαμβάνουν τέλος επιτέλους και οι σημερινές εξελίξεις, σε ανταμείβουν ψυχικά και συναισθηματικά, αγαπητέ Ταύρε! Το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Δία σε βοηθά να νιώσεις ξανά δυνατός, να αισθανθείς ικανοποίηση και δικαίωση από τα γεγονότα και να μπορέσεις να φέρεις τις καταστάσεις, αλλά και κάποια πρόσωπα… «με τα νερά σου»! Η διαίσθηση σου και η διορατικότητα σου, σε εξυπηρετούν, ώστε να έχεις ακριβώς το αποτέλεσμα που θες σε κάθε δράση σου! Μαθαίνεις ένα μυστικό, που σε χαροποιεί ιδιαίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο έρωτας σήμερα μοσχοβολάει πάθος και συναίσθημα! Ιδίως για σένα, που σε έχει μαγέψει ένας κρυφός, παρασκηνιακός έρωτας, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για καυτές ερωτικές στιγμές, αλλά και μπόλικο συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, ένας μυστικός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, ξυπνάει και πάλι ο ερωτισμός μέσα στην σχέση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ένα ανέλπιστα θετικό νέο έρχεται, που αφορά τον οικονομικό τομέα! Ξαφνικά έσοδα που αφορούν εσένα ή τον σύντροφο! Επαγγελματικά, τα πράγματα επιτέλους ηρεμούν και καταφέρνεις να χαλαρώσεις από το άγχος των τελευταίων ημερών!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Άρης και Δίας συνεργάζονται άψογα αυτές τις μέρες για να σου δώσουν το κίνητρο, την ώθηση, την δυναμική για να πετύχεις σημαντικά σχέδια για σένα! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στην ζωή σου, ο κύκλος σου ανοίγει και δέχεσαι προτάσεις, ευκαιρίες και ανοίγματα στην προσωπική σου ζωή! Παράλληλα υπάρχουν οι ευκαιρίες αυτές τις μέρες για να μετακινηθείς, να έχεις ένα χαρούμενο νέο μα πάνω απ όλα για να περάσεις καλά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, αποτελεί την αρχή μίας άκρως συντροφικής και ερωτικής περιόδου! Οι δεσμευμένοι σκέφτονται το επόμενο βήμα! Μεγάλη πιθανότητα να έχεις πρόταση για επισημοποίηση σχέσεις ή συγκατοίκηση! Οι ελεύθεροι κάνουν αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες που πιθανόν να γίνουν μία νέα όμορφη σταθερή σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πετυχημένες σήμερα οι επαγγελματικές σου συνεργασίες και όλα θα κυλήσουν θετικά και ομαλά στην καριέρα! Προσοχή, μην ξοδεύεις πολλά χρήματα, μόνο και μόνο για να ευχαριστηθούν οι άλλοι και για να γίνεις συμπαθής!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact