ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 25 Ιανουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή ημέρα, είναι αφιερωμένη σε γνωστούς και φίλους! Το ιδιαίτερα θετικό για σένα Τρίγωνο Άρη-Δία, φέρνει σημαντικές επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, που θα σου δώσουν το ερέθισμα να αναπτύξεις και να προωθήσεις τις ιδέες σου και θα σε ωθήσουν να εξελίξεις πολλές από τις κοινωνικές σου σχέσεις! Σε χαρακτηρίζουν αποφασιστικότητα, δυναμισμός, εξυπνάδα, θέληση και ρητορικό ταλέντο, γεγονός που εξυπηρετεί απόλυτα τα άμεσα σχέδιά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον ή θα βοηθήσει σε μία νέα σου γνωριμία ή θα σου κινήσει το ίδιο αυτό πρόσωπο, το ερωτικό σου ενδιαφέρον και θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Ναι, μία φιλία μπορεί τώρα να μεταμορφωθεί σε έναν παθιασμένο έρωτα! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, μάθε να ακούς τους φίλους σου και την γνώμη τους, για τυχόν προβλήματα που έχεις με τον σύντροφο! Κάποιος που είναι «απ’έξω», μερικές φορές είναι πιο αντικειμενικός!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά, αλλά και στα οικονομικά σου, έρχονται ωφέλιμες συμφωνίες, αλλά και ευχάριστες ειδήσεις!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Δία, είναι σαν να σε μεταμορφώνει, αγαπητέ Ιχθύ! Αποφασίζεις να παραμερίσεις φαντασία, εσωστρέφεια και ανασφάλεια και να βγάλεις τον πιο ώριμο, λογικό και σοβαρό εαυτό σου! Ναι, σήμερα αποκτάς ουσιαστική φήμη και δύναμη και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους αλλά και βαθιές επιθυμίες! Νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου και παράλληλα σε θαυμάζουν και οι άλλοι για το σθένος σου και τα επιτεύγματα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν δεν έχεις κάποια σχέση, θα τραβήξει σίγουρα ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σήμερα, το ερωτικό σου ενδιαφέρον και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό! Η μόνη διαφορά, είναι πως τώρα οι δρόμοι άνοιξαν, για να το προσεγγίσεις! Αν είσαι με κάποιον, η σχέση σας χαρακτηρίζεται από πάθος, αισθησιασμό αλλά και σιγουριά! Όλα ηρεμούν και βελτιώνονται, με τον πιο… ερωτικό τρόπο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις με ορμητικότητα και δύναμη, να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις μία καλύτερη θέση στα επαγγελματικά σου! Ευνοείσαι οπωσδήποτε και στα οικονομικά σου, αλλά κυρίως στην ανάπτυξη των επαγγελματικών σου δραστηριοτήτων και στην πρόοδο σου!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact