ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Έχεις έντονο δυναμισμό, Λέων, κι ακόμη μεγαλύτερο πείσμα, για να πετύχεις πράγματα τα οποία μέχρι τώρα βρίσκονται σε στασιμότητα. Θέλεις να τελειώνεις με αυτά και, όσο αντιλαμβάνεσαι ότι η χρονιά φτάνει στο τέλος της, προσπαθείς ν’ αφήσεις πίσω όσα σε αγχώνουν. Αυτό που μπορώ να σε βεβαιώσω είναι, ότι θα τα βγάλεις εις πέρας όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι στάσιμα. Για να δώσεις έναν καλύτερο τόνο στη σχέση σου, προσπάθησε να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να του εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Λέων. Το σωστό θα ήταν να μην προσπαθήσεις ν’ αλλάξεις κάτι και να κινηθείς έξυπνα, χωρίς όμως να επαναπαυτείς. Οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Φρόντισε τώρα, που μέρα με τη μέρα τα οικονομικά σου θα καλυτερεύουν, να συμπεριφερθείς ανάλογα.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε μου, δε θα είναι πάρα πολύ καλή η διάθεσή σου, ώστε να διεκπεραιώσεις υποθέσεις που εκκρεμούν. Μην πιέζεσαι όμως ψυχολογικά, αφού οι βάσεις σου είναι πάρα πολύ καλές και τις επόμενες ημέρες θα λύσεις οτιδήποτε σε προβληματίζει αυτή την περίοδο. Μία συζήτηση για τα συγκεκριμένα θέματα με κάποιο φιλικό σου άτομο θα σου κάνει πολύ καλό ψυχικά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη και θα θέλεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου, θέλοντας η μελλοντική πορεία της σχέσης σας να γίνει πιο ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν διενέξεις ανάμεσα σε συνεργάτες σου, Παρθένε μου. Καλό είναι να μην πάρεις μέρος, για να μη βρεθείς μπλεγμένος χωρίς λόγο. Τα έξοδα συνεχίζονται κι οι υποχρεώσεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Είσαι ένα άτομο ανοιχτό σε νέες ιδέες, Ζυγέ, και σήμερα θα σου κάνουν προτάσεις, στις οποίες θα φανείς αρκετά δεκτικός. Φρόντισε όμως να μη δεσμευτείς σε κάτι, επειδή ήδη ασχολείσαι με πάρα πολλά θέματα, για κάποια εκ των οποίων ακόμη δεν έχουν φανεί επαρκείς λύσεις. Τελείωσε με τις εκκρεμότητες που αυτή τη στιγμή έχεις και μετά μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέχεις σ’ αυτά που λες, Ζυγέ μου, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Αν υπάρξουν διαμάχες μαζί του, φρόντισε να μη φτάσεις τις καταστάσεις στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ζυγέ μου, θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Η μέρα είναι ακατάλληλη για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Φρόντισε πρώτα ν’ αποφύγεις τα έξοδα, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Είσαι ένα πάρα πολύ αγαπητό στον περίγυρό του άτομο, Σκορπιέ, επειδή αυτά που προσφέρεις είναι εποικοδομητικά για τους άλλους. Σήμερα όμως, τα πράγματα θα κινηθούν αντίστροφα, καθώς ένα άτομο κύρους θα σε βοηθήσει πάρα πολύ σε κάποιο ζήτημα που σε απασχολεί εδώ για μεγάλο διάστημα. Η μέρα σου θα τελειώσει με ικανοποίηση γι’ αυτά που θα έχεις πετύχει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που μέχρι τώρα σε κούραζαν στη σχέση σου, Σκορπιέ, θ’ αλλάξουν και θ’ αρχίσεις να νιώθεις καλύτερα. Θα έχεις κατανόηση από το σύντροφό σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά το μέλλον της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες επαγγελματικές αλλαγές, Σκορπιέ, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες. Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος, για ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που θα φέρουν στην εργασία σου. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν βελτίωση και θα καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ο Άρης βρίσκεται ακόμη στους Ιχθείς, Τοξότη μου, και σε κάνει να έχεις εκνευρισμό. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, διαφορετικά θα υπάρξουν εντάσεις με αγαπημένα σου άτομα, που μπορεί να μη φταίνε σε κάτι. Ακόμη καλύτερα, κάποια ένταση που ίσως σήμερα προκληθεί στον κοινωνικό σου περίγυρο, μπορεί να διακοπεί από σένα, αν φανείς ψύχραιμος κόντρα στο πλανητικό σκηνικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σε ό,τι έχεις να πεις στο σύντροφό σου, Τοξότη, να φανείς ήρεμος και προπάντων μην μη νιώσει πως απομακρύνεσαι, ακόμη κι αν χρειαστεί να καταθέσεις κάποια δύσκολα πράγματα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Τοξότη, για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να πηγαίνουν καλύτερα και αισθάνεσαι πιο άνετα, αλλά ακόμη έχεις πολλές υποχρεώσεις, στις οποίες πρέπει να μη δώσεις αναβολές και να καλύψεις.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact