ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Το χρονικό διάστημα της απραξίας που έχεις περάσει, Κριέ μου, αρχίζει λίγο να σε πιέζει. Οι σκέψεις σου είναι πάρα πολλές και οι ιδέες σου συγκεκριμένες. Οι ευκαιρίες που θα προκύψουν, θα είναι αρκετές, αρκεί να ξέρεις να αξιολογήσεις από ποια πρέπει να ξεκινήσεις. Η μέρα θα σε βρει με αρκετές συζητήσεις και συναντήσεις, για πράγματα που αφορούν το μέλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Κριέ, θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στον σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σας, αφού η μέρα δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές κι οδηγούν στην άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις πολύ γρήγορα σε θετικά αποτελέσματα. Μην προκαλείσαι από αγορές που μπορεί να προκύψουν και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά, για να μη βρεθείς εκτός προϋπολογισμού.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ταύρε, η δυναμικότητά σου θα είναι στα ύψη της και προχωράς κατευθείαν μπροστά, αποφασισμένος να τελειώσεις με καταστάσεις του παρελθόντος που έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα. Δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου την παραμικρή καθυστέρηση, επειδή οραματίζεσαι ότι θ’ ανοίξουν για σένα κι άλλοι δρόμοι, στους οποίους θα πρέπει να επικεντρωθείς. Θα διεκπεραιώσεις αρκετές από αυτές τις εκκρεμότητες και ό,τι απομείνει, θα δρομολογηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε, θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με το σύντροφό σου, προερχόμενα από τη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς, Ταύρε, να συζητήσεις για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά θα πρέπει να δεις αν οι νέες καταστάσεις είναι συμφέρουσες για σένα. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά απέναντι σε αγορές.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα Δίδυμε, θα μπεις σε αρκετές σκέψεις για κάποιες δυσκολίες που έχεις μέχρι σήμερα περάσει και θ’ αρχίσεις να σκέφτεσαι διεξοδικά τι πρέπει να κάνεις και πως να ενεργήσεις απέναντι σε καταστάσεις που ακόμη υπάρχουν. Είσαι ένα πολύ δυναμικό άτομο και μπορείς να καταφέρεις πάρα πολλά πράγματα, οπότε σήμερα το μυαλό σου θα βρει τις κατάλληλες ιδέες που θα σε βγάλουν από οποιοδήποτε αδιέξοδο σε προβληματίζει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Δίδυμε, και μην του λες πράγματα, που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, για να πας πάρα πολύ καλά. Θα νιώσεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για ν’ αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος σε σχέση με οικονομικά θέματα.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, θ’ ασχοληθείς με κάποια άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος κι ειδικά τα προβλήματα που έχουν, θέλοντας να τα λύσεις. Θα το κάνεις με ιδιαίτερη χαρά επειδή επιδιώκεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα να μην είναι στεναχωρημένα και να μην έχουν τον παραμικρό προβληματισμό. Μπορείς να ζητήσεις και τη βοήθεια κάποιου φιλικού σου προσώπου, που θα σου δώσει αρκετές λύσεις στα ζητήματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές, που μπορεί να γίνεις κάπως πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, γενικά δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα θα γίνουν κάποια πράγματα που θα σε αναστατώσουν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται όπως θέλεις.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact