ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 28 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Θέλεις, Αιγόκερε, να πάρεις πάρα πολλές αποφάσεις για το μέλλον σου και το πως να διαμορφώσεις τη ζωή σου, ώστε να γίνει ακόμη καλύτερη. Σήμερα όμως, δε θα ήταν καλή ιδέα ν’ αρχίσεις τέτοιου είδους προγράμματα. Προτιμότερο θα ήταν να διεκπεραιώσεις υποθέσεις οι οποίες εκκρεμούν από το παρελθόν, ώστε να τελειώνεις με θέματα που σε προβληματίζουν μέχρι τώρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες που έχεις σε άλλους τομείς, Αιγόκερε, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις κάποιες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα και εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να χάσεις τον έλεγχο. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Θα σου κάνουν προτάσεις, που θα σε βοηθήσουν ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Δεν είσαι διατεθειμένος, Υδροχόε, να καταστρέψεις ό,τι έχεις δημιουργήσει το τελευταίο διάστημα και γι’ αυτό σήμερα παίρνεις δραστικές αποφάσεις, ώστε να βάλεις φρένο σε κακόβουλες κινήσεις ατόμων που θέλουν να χαλάσουν τα σχέδιά σου. Η συζήτηση που θα κάνεις με πρόσωπο του κοινωνικού σου περίγυρου θα είναι αρκετά εποικοδομητική και ξεκάθαρη, θέτοντας τα όριά σου, τα οποία δεν είσαι διατεθειμένος ν’ αφήσεις κάποιον να υπερβεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να είσαι καλά ψυχολογικά σε σχέση με το ταίρι σου, Υδροχόε μου, κι απόφυγε να του δείξεις την απαισιοδοξία που ίσως έχεις αυτές τις μέρες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα για τα επαγγελματικά σου, Υδροχόε, θα είναι μεγάλη. Μπορείς σήμερα να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλανίζουν. Στα οικονομικά σου, μπαίνεις σε περίοδο που θα τα δεις να καλυτερεύουν. Θα δεχτείς προτάσεις που θα είναι συμφέρουσες για σένα, αλλά κυρίως φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Οι υποθέσεις που έχεις στο μυαλό σου, Ιχθύ μου, μπορεί κάποια στιγμή σήμερα να σε καταβάλλουν ψυχικά. Είσαι όμως άτομο που ξέρει καλά, ότι όταν αναγνωρίζει το πρόβλημα, θα βρει και τη λύση του. Κάποια δύσκολα θέματα που έχουν συσσωρευτεί δεν προέρχονται από δικό σου λάθος, αλλά από καθυστερήσεις τρίτων, που δεν έδωσαν την πρέπουσα σημασία. Φρόντισε να βάλεις αρκετό προγραμματισμό στις κινήσεις όλων και στο τέλος θα πετύχεις όλα αυτά που επιθυμείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε απασχολούν κάποιες απορίες για την πρόσφατη στάση του συντρόφου σου, Ιχθύ μου. Καλό είναι να μην έχεις συμπεριφορά που να δείχνει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ιχθύ, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλύτερα. Μπορείς να ξεκινήσεις καινούργια πράγματα και θα έχεις υψηλές αποδόσεις. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και ν’ αφήσεις τα ψώνια για αργότερα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact