ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η ενέργειά σου, Λέων, βρίσκεται τώρα στα ύψη κι η ανάγκη σου ν’ αλλάξεις τα πάντα, δε σε αφήνει να ησυχάσεις. Χαλάρωσε και μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Όλα βελτιώνονται σταδιακά και με ήρεμο τρόπο, καθοδηγούμενα από οργανωμένες και σωστές κινήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Λέων, σήμερα θα είναι στάσιμα, εκτός αν αξιοποιήσεις την Αφροδίτη που είναι στον Σκορπιό και σ’ ευνοεί, προσπαθώντας να μιλήσεις στο σύντροφό σου και να του εξωτερικευτείς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Λέων. Το σωστό είναι να μην επαναπαυτείς, αλλά να κινηθείς προσεκτικά προς την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση των καταστάσεων. Θα παραμείνουν σε στασιμότητα τα οικονομικά σου, ενώ οι εκκρεμότητες είναι πάρα πολλές. Αμέσως μόλις δεις βελτίωση, κινήσου για την κάλυψή τους

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ο κοινωνικός σου περίγυρος, Παρθένε, σε απασχολεί με τα προβλήματά του και δε μένει ο απαραίτητος για σένα χρόνος. Αυτή η δυσαρμονία στην κάλυψη των αναγκών σου δημιουργεί απώλειες κι άσκοπες εντάσεις. Συγκεντρώσου περισσότερο και θέσε αυστηρότερα όρια στην ιεράρχηση των γεγονότων και καταστάσεων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Παρθένε, σήμερα θα είναι πολύ ανεβασμένη και θα θελήσεις να περνάς πολλές ώρες με το ταίρι σου. Έφτασε ο καιρός που θα ξεκαθαρίσεις πολλά θέματα στη σχέση σου κι η πορεία της θα είναι ξεκάθαρη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις μεταξύ συνεργατών σου, Παρθένε, και φρόνιμο είναι να μην εμπλακείς. Τα έξοδα συνεχίζονται κι οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ. Να ξέρεις όμως ότι είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να ισορροπούν, οπότε θα βρεις περιθώριο αντίδρασης.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, η επικοινωνία ευνοείται και σε παροτρύνει να σκεφτείς αλλαγές, χωρίς φόβο για το μέλλον. Δείξε όμως προσοχή, αφού σου χρειάζεται σταθερότητα. Η τύχη είναι με το μέρος σου και κάποια μικροπροβλήματα απομακρύνονται με σχετική ευκολία, δίχως ν’ αφήσουν κάποια επίπτωση. Οι συνέπειες της αρνητικής στάσης κάποιων θα αμβλυνθούν από σένα με ευκολία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέχεις αυτά που λες, Ζυγέ, αλλά και το πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Θα υπάρξουν μαζί του διαμάχες που μπορεί να φτάσουν στα άκρα, αν δε μετράς κάθε σου λέξη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ζυγέ μου, σήμερα θα σου φταίνε πολλά πράγματα και θα τα βάζεις με όλους. Πρόσεχε, καθώς η περίοδος είναι έντονη και φέρνει αλλαγές. Δε βρίσκεσαι σε καλή οικονομική κατάσταση και θέλεις να βρεις πηγές για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Σε πρώτη φάση, μην παρασυρθείς σε έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact