ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Δυσαρμονίες παρουσιάζονται τώρα, Κριέ, και μπορούν ν’ αλλάξουν πολλά στη ζωή σου, με τις διάφορες αντιδράσεις που προκαλούν. Προσπάθησε οι επιδιώξεις σου να είναι εφικτές κι υποστήριξέ τες χωρίς διακυμάνσεις στη διάθεση και τη συγκέντρωσή σου. Με τον Ερμή να σ’ ευνοεί από το Ζυγό, η βελτίωση θα είναι μεγάλη κι έρχεται σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ευνοείσαι, Κριέ, και θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, αφού η μέρα δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές κι αν υλοποιηθούν, οδηγούν στην ταχεία άνοδο των επαγγελματικών σου. Μην προκαλείσαι από αγορές και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά τη μέρα σου, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις ισορροπούν, Ταύρε, και τονώνουν τη διάθεσή σου για επίτευξη μακροχρόνιων στόχων. Τώρα, μπορείς να καταφέρεις πολλά, αφού οι εμπειρίες σου είναι δεδομένες, οι φίλοι σε στηρίζουν κι η ψυχολογία σου υπόσχεται χαρές και ικανοποιήσεις. Αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σου, απολαμβάνοντας τις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε μου, σήμερα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το σύντροφό σου, οφειλόμενα στη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Ταύρε, να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά πρέπει να δεις αν οι νέες καταστάσεις θα είναι συμφέρουσες για σένα. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά απέναντι σε αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η διάθεσή σου βελτιώνεται, Δίδυμε, ενώ τονίζεται η γοητεία, η αισιοδοξία, η ζωτικότητά σου, καθώς κι ο τεράστιος δυναμισμός με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Κάποιες δυσαρμονίες που προκαλούν άγχος, απομακρύνονται κι η ανανέωση σε βοηθά να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο σε όσα έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Δίδυμε, και μην του λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, να πας πάρα πολύ καλά. Θα νιώσεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για ν’ αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος σε σχέση με οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής που είναι στο Ζυγό, Καρκίνε, σ’ ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Προβλήματα σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο μπορούν να λυθούν με τις καλύτερες διαθέσεις. Πάρε την πρωτοβουλία ν’ αντιδράσεις με ευελιξία και να φέρεις πίσω τις χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως σήμερα θα γίνουν κάποια πράγματα, που θα σ’ αναστατώσουν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

«Κόφτης» στη θέρμανση στο δημόσιο – Τέλος ζεστό νερό και φωτεινές επιγραφές στη Γερμανία

Η Γερμανία ετοιμάζεται για τον επερχόμενο «ρωσικό» χειμώνα,…

Μικρότερες συσκευασίες, ίδιες τιμές – Το μυστικό κόλπο της «συρρίκνωσης»

Οι εταιρείες συρρικνώνουν τις συσκευασίες των προϊόντων, χωρίς…

Αποκάλυψη: Τους S300 αναζητούσαν στην Κρήτη οι Τούρκοι

Τις θέσεις των S300 που βρίσκονται στην Κρήτη…

Γιατί αναχαιτίστηκαν οπλισμένα τουρκικά F-16 στην Κάρπαθο

Με αφορμή ισχυρισμούς της τουρκικής πλευράς σχετικά με…

Νέες ανατιμήσεις απο Σεπτέμβριο: Ποια προϊόντα «εκτοξεύονται»

Ενεργειακή ακρίβεια και οικονομική κρίση έχουν φτάσει στα…

Μπήκε σε πισίνα με παιδιά με αποκαλυπτικό G-string και προκάλεσε αντιδράσεις

Πολλές είναι οι αντιδράσεις κάτω από ένα βίντεο…

Οι νέες τιμές στο ηλεκτρικό ρεύμα για τον Σεπτέμβριο χωρίς το Power Pass

Για τον Σεπτέμβριο ανακοινώθηκαν νέες τιμές στο ηλεκτρικό…

Η επιστημονική πρόβλεψη της απόλυτης καταστροφής

Έρχονται δύσκολες μέρες για τον πλανήτη… Ο κόσμος…
contact