ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Δυσαρμονίες παρουσιάζονται τώρα, Κριέ, και μπορούν ν’ αλλάξουν πολλά στη ζωή σου, με τις διάφορες αντιδράσεις που προκαλούν. Προσπάθησε οι επιδιώξεις σου να είναι εφικτές κι υποστήριξέ τες χωρίς διακυμάνσεις στη διάθεση και τη συγκέντρωσή σου. Με τον Ερμή να σ’ ευνοεί από το Ζυγό, η βελτίωση θα είναι μεγάλη κι έρχεται σύντομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα ευνοείσαι, Κριέ, και θα θέλεις να πεις πάρα πολλά στο σύντροφό σου για κάποια πράγματα που σε πειράζουν. Καλύτερα όμως ν’ αφήσεις για αργότερα συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου, αφού η μέρα δεν ευνοεί και τόσο την επικοινωνία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, Κριέ, οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές κι αν υλοποιηθούν, οδηγούν στην ταχεία άνοδο των επαγγελματικών σου. Μην προκαλείσαι από αγορές και μπεις σε άσκοπα έξοδα. Προσπάθησε να περάσεις όσο το δυνατόν πιο συνετά τη μέρα σου, για να παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Οι καταστάσεις ισορροπούν, Ταύρε, και τονώνουν τη διάθεσή σου για επίτευξη μακροχρόνιων στόχων. Τώρα, μπορείς να καταφέρεις πολλά, αφού οι εμπειρίες σου είναι δεδομένες, οι φίλοι σε στηρίζουν κι η ψυχολογία σου υπόσχεται χαρές και ικανοποιήσεις. Αγαπημένα πρόσωπα είναι κοντά σου, απολαμβάνοντας τις θετικές αλλαγές στη ζωή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον αισθηματικό τομέα, Ταύρε μου, σήμερα θα υπάρχουν μερικά προβλήματα από το σύντροφό σου, οφειλόμενα στη δική σου συμπεριφορά. Καλό είναι να δείξεις μεγαλύτερο ενδιαφέρον για τη σχέση σου και να μην αναλώνεσαι σε άλλα θέματα, που δεν έχουν ουσία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα, Ταύρε, να συζητήσεις για αλλαγές που θέλεις να κάνεις στα επαγγελματικά σου, αλλά πρέπει να δεις αν οι νέες καταστάσεις θα είναι συμφέρουσες για σένα. Μην ανοίγεις καινούργια οικονομικά μέτωπα. Προσπάθησε να είσαι αρκετά συγκρατημένος, ειδικά απέναντι σε αγορές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η διάθεσή σου βελτιώνεται, Δίδυμε, ενώ τονίζεται η γοητεία, η αισιοδοξία, η ζωτικότητά σου, καθώς κι ο τεράστιος δυναμισμός με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις. Κάποιες δυσαρμονίες που προκαλούν άγχος, απομακρύνονται κι η ανανέωση σε βοηθά να ανταποκριθείς με τον καλύτερο τρόπο σε όσα έρχονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα να κουράσεις το σύντροφό σου, Δίδυμε, και μην του λες πράγματα που μπορεί να τον αγχώσουν και προβληματίσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις όλες τις δυνατότητες στον επαγγελματικό τομέα, Δίδυμε, να πας πάρα πολύ καλά. Θα νιώσεις έντονη αισιοδοξία, αλλά και μεγάλη όρεξη, για ν’ αλλάξεις όλα τα κακώς κείμενα που αφορούν την εργασία σου. Πρέπει να καλύψεις πολλά κενά του παρελθόντος σε σχέση με οικονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ο Ερμής που είναι στο Ζυγό, Καρκίνε, σ’ ευνοεί και θα φέρει πολλές ευκαιρίες. Προβλήματα σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο μπορούν να λυθούν με τις καλύτερες διαθέσεις. Πάρε την πρωτοβουλία ν’ αντιδράσεις με ευελιξία και να φέρεις πίσω τις χαμένες ισορροπίες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Καρκίνε, σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το σύντροφό σου, αν εξαιρέσουμε μερικές στιγμές που μπορεί να γίνεις πιεστικός.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, γενικά δεν πάνε άσχημα, όμως σήμερα θα γίνουν κάποια πράγματα, που θα σ’ αναστατώσουν. Απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Θα υπάρξει στασιμότητα στα οικονομικά σου και μερικές υποθέσεις δε θα εξελίσσονται έτσι όπως θέλεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact