ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Παρασκευής 28 Σεπτεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ο Άρης που είναι στον Υδροχόο, Σκορπιέ, σου φέρνει εξωστρέφεια, που σε βοηθάει να διεκδικήσεις δίχως φόβο όσα σου αξίζουν και με το αποτέλεσμα να σε δικαιώνει. Μην επιτρέψεις παρεμβάσεις τρίτων να εμποδίσουν τις πρωτοβουλίες σου, καθώς θα σου χαλάσουν τη διάθεση προσωρινά. Το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση διαφαίνεται θετικό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικά πράγματα που σε κούραζαν στη σχέση σου, Σκορπιέ, θ’ αλλάξουν και θα νιώσεις πιο απελευθερωμένος. Θα έχεις την κατανόηση του συντρόφου σου και μαζί θα βρείτε λύσεις σε ό,τι αφορά τη σχέση σας στο μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες επαγγελματικές αλλαγές, Σκορπιέ μου, που δε θα είναι και τόσο ευχάριστες και πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για ν’ αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που τις συνοδεύουν. Τα οικονομικά σου θ’ αρχίσουν να έχουν κάποια βελτίωση και θα καλύψεις κάποιες υποχρεώσεις που σε προβληματίζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι σχέσεις σου, Τοξότη μου, σε πιέζουν με προβλήματα κι υποχρεώσεις, την ίδια στιγμή που οι πρωτοβουλίες σου σε κοινωνικό επίπεδο σου χαρίζουν επιβράβευση, τονώνοντάς σου την αυτοπεποίθηση. Φρόντισε για την ξεκούραση σου και μην ξοδεύεις ενέργεια σε ανώφελες καταστάσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Τοξότη, φρόντισε η επικοινωνία, για οποιοδήποτε ζήτημα, με το σύντροφό σου να γίνει σε ήρεμα πλαίσια, ξεκαθαρίζοντας όμως κάθε δύσκολη πτυχή της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συζητήσεις με τους συνεργάτες σου, Τοξότη, για την πορεία της δουλειάς σου. Τα γραφειοκρατικά και νομικά θέματα ευνοούνται αυτή την περίοδο. Τα οικονομικά σου αρχίζουν σιγά – σιγά να βελτιώνονται, οπότε αισθάνεσαι καλύτερα. Εστίασε, λοιπόν, στις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με τον Ερμή να είναι στον Ζυγό και να σ’ ευνοεί, Αιγόκερε, το πλανητικό σκηνικό βάζει φωτιά στην ενέργειά σου. Η ένταση παράλληλα μειώνεται και καταφέρνεις να επιτύχεις στόχους, για τους οποίους προσπαθείς πολύ καιρό. Η επικοινωνία βελτιώνεται και νέα πρόσωπα κάνουν την είσοδό τους στη ζωή σου, γοητευμένα από την προσωπικότητα και τα προσόντα σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι πολλές δραστηριότητες, Αιγόκερε, που θα έχεις σε άλλους τομείς, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο τα αισθηματικά σου. Καλό είναι να προσπαθήσεις να περάσεις περισσότερες στιγμές με το σύντροφό σου, για ν’ αποφύγεις παράπονα κι εντάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, αρχίζουν να πηγαίνουν πολύ καλά. Μην κάνεις όμως πολλά πράγματα ταυτόχρονα, διαφορετικά τα λάθη θα είναι αναπόφευκτα Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητες που έχεις, ενώ προετοιμάσου και για προτάσεις που θα δεχτείς και βελτιώνουν τα έσοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact