ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 15 Μαρτίου

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Το τρέξιμο για να λύνεις τα προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά, Δίδυμε, σε έχει κουράσει και ψάχνεις μια διέξοδο. Θεωρείς ότι είναι μάλλον λίγος ο χρόνος που διαθέτεις, για να κάνεις αυτά που θα σε ηρεμούσαν και θα σε ξεκούραζαν. Μην απογοητεύεσαι και μην εγκαταλείπεις την προσπάθεια. Ξανακοίτα τις υποχρεώσεις σου, αφαίρεσε τα λιγότερο σημαντικά (πάντα υπάρχουν) και θα δεις ότι χρόνος θα βρεθεί, αρκεί να υπάρχει η διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άλλαξε στάση απέναντι στο ταίρι σου, Δίδυμε και μην αδιαφορείς για κάποια πράγματα. Να ξέρεις ότι η στάση σου αυτή θα κουράσει το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα έχεις πολλές συζητήσεις και επαφές σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε. Κατευθύνεις τα πράγματα με πολύ καλό τρόπο και θα δεις τα θετικά αποτελέσματα στο μέλλον. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι ξαφνικά θα προκύψουν έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Είσαι δημιουργικό άτομο, Καρκίνε, και πάντα θέλεις να καταπιάνεσαι με κάτι καινούργιο. Η απραξία σε εκνευρίζει και δε μπορείς να φανταστείς τον εαυτό σου να αδρανεί. Πάντα ασχολείσαι με δικές σου ιδέες ή προτάσεις των φίλων σου και προσπαθείς να καταφέρεις το καλύτερο. Συνέχισε να δημιουργείς και αυτό ασταμάτητα θα σου δίνει ικανοποίηση και ευεξία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Καρκίνε, πολλές φορές σε οδηγεί σε προβληματισμούς. Μη συνεχίσεις όμως έτσι και φρόντισε να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση. Σε σένα, που δεν έχεις ταίρι, η Αφροδίτη από τον Κριό δίνει τις ευνοϊκότερες επιρροές της, για να κάνεις την καλύτερη γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρχίζουν, Καρκίνε, να πηγαίνουν πολύ καλά τα επαγγελματικά σου και θα κάνεις τις αλλαγές, που θέλεις εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς σήμερα να προχωρήσεις σε συνεργασίες και νέα ξεκινήματα. Τα οικονομικά σου θα είναι ισορροπημένα, αρκεί να δείξεις κι εσύ την κατάλληλη σύνεση.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact