ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 15 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Είσαι πολύ ικανός άνθρωπος, Κριέ, με αναλυτικό μυαλό και συγκροτημένη σκέψη. Ό,τι κάνεις είναι σωστά μελετημένο και δεν αφήνεις να σου ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια. Σήμερα, θα διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις που προκύπτουν χωρίς άγχος και με μεγάλη σιγουριά. Δίνε όσο μπορείς τη βοήθειά σου σε κοντινούς σου ανθρώπους, ακόμη κι αν θεωρείς ότι πρέπει πρώτα οι ίδιοι να αναδείξουν τις δικές τους ικανότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δυσκολεύεσαι να δεχτείς τους περιορισμούς, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου, Κριέ. Πριν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ, αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά, πρέπει σήμερα σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις και να μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Κάθε φορά, Ταύρε μου, που αποφασίζεις να συγκεντρωθείς και να ασχοληθείς σοβαρά με τα θέματα της καθημερινότητάς σου, κάτι γίνεται και τα εγκαταλείπεις. Μεταξύ μας, άλλες φορές φταίνε οι φίλοι που σε ξεσηκώνουν και άλλες εσύ, που δε χάνεις την ευκαιρία για παρέα και διασκέδαση. Είναι ωραίο να διασκεδάζεις και να περνάς χαρούμενα τις ημέρες σου – δεν υπάρχει αντίρρηση. Βρες όμως λίγο χρόνο και δώσε σημασία στις υποχρεώσεις σου, διαφορετικά στο τέλος δε θα τις προλαβαίνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Ταύρε, μπορεί να αισθάνεσαι, ότι μερικά πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να τα διορθώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί σήμερα να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με τη δουλειά σου, Ταύρε, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που θα σου ανοιχτούν προοπτικές, για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Όταν ο Κουφοντίνας σκότωσε τον Αξαρλιάν και πήγε σαν περαστικός να δει το πτώμα του

Πλατεία Συντάγματος, μεσημέρι 14 Ιουλίου 1992. Κίνηση, ζέστη,…

«Σφάζονται» για την αρχηγία

Μετά το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών της περασμένης…

Σκηνές χάους σε νυχτερινό: Πήγαν να δουν την Πάολα και εγκλωβίστηκαν λόγω… κακοκαιρίας

Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η ισχυρή καταιγίδα που έπληξε…

ΕΛ.ΑΣ.: Επιστολή 37 ανώτατων αξιωματικών στον Κ.Μητσοτάκη – «Ιδού τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ

Επιστολή στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον υπουργό…

Βίντεο-Ντοκουμέντο: Καΐκι αντιμετώπισε το «υπερκύτταρο» της Χαλκιδικής

Ταινία τρόμου θυμίζουν οι εικόνες ανοιχτά της Ποτίδαιας.…
contact