ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 15 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Είσαι πολύ ικανός άνθρωπος, Κριέ, με αναλυτικό μυαλό και συγκροτημένη σκέψη. Ό,τι κάνεις είναι σωστά μελετημένο και δεν αφήνεις να σου ξεφύγει η παραμικρή λεπτομέρεια. Σήμερα, θα διαχειρίζεσαι τις καταστάσεις που προκύπτουν χωρίς άγχος και με μεγάλη σιγουριά. Δίνε όσο μπορείς τη βοήθειά σου σε κοντινούς σου ανθρώπους, ακόμη κι αν θεωρείς ότι πρέπει πρώτα οι ίδιοι να αναδείξουν τις δικές τους ικανότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δυσκολεύεσαι να δεχτείς τους περιορισμούς, που ίσως σου βάλει το ταίρι σου, Κριέ. Πριν δεις ότι δεν αντέχεις, άλλαξε την κατάσταση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Κριέ, αρχίζει και πηγαίνει πολύ καλύτερα. Προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται. Στα οικονομικά, πρέπει σήμερα σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις, να προσέχεις και να μην προχωρήσεις σε βιαστικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Κάθε φορά, Ταύρε μου, που αποφασίζεις να συγκεντρωθείς και να ασχοληθείς σοβαρά με τα θέματα της καθημερινότητάς σου, κάτι γίνεται και τα εγκαταλείπεις. Μεταξύ μας, άλλες φορές φταίνε οι φίλοι που σε ξεσηκώνουν και άλλες εσύ, που δε χάνεις την ευκαιρία για παρέα και διασκέδαση. Είναι ωραίο να διασκεδάζεις και να περνάς χαρούμενα τις ημέρες σου – δεν υπάρχει αντίρρηση. Βρες όμως λίγο χρόνο και δώσε σημασία στις υποχρεώσεις σου, διαφορετικά στο τέλος δε θα τις προλαβαίνεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές, Ταύρε, μπορεί να αισθάνεσαι, ότι μερικά πράγματα στη σχέση σου σε καταπιέζουν. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου, ώστε να τα διορθώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορεί σήμερα να δεχτείς προτάσεις σε σχέση με τη δουλειά σου, Ταύρε, αλλά πριν απαντήσεις, πρέπει να δεις αν είναι συμφέρουσες. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι όμως σε περίοδο που θα σου ανοιχτούν προοπτικές, για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Σπαρτιάτης o αρχιτέκτονας πίσω από Μεγάλα έργα στο Ντουμπάι

Ο Σπαρτιάτης Αρχιτέκτονας Παναγιώτης Τόμπρας είναι ο άνθρωπος…

Viral o «Μακεδονομάχος» που βγήκε να διώξει τους μετανάστες

Τον γύρο του Διαδικτύου μάλιστα κάνει φωτογραφία που…

Πάτρα: «Μαμά δεν καταλαβαίνεις τη φωνή μου γιατί μου έσπασαν ακόμα και τα δόντια»

Έχουν ξεφύγει εντελώς οι απατεώνες με τα τηλεφωνήματα…

Αυτός είναι ο ιερέας που κατηγορείται για τον βιασμό 12χρονης στη Μάνη

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελίας…

Τζιχαντιστής στην Αθήνα ζητεί εκδίκηση για τον θάνατο του Μπαγκντάντι

Ένας Αλγερινός που βρίσκεται στην Αθήνα εδώ και…
contact