ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 15 Μαρτίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, η ικανότητα να λύνεις τα προβλήματά σου θα εντυπωσιάσει όσους σε γνωρίζουν! Το πετυχαίνεις αυτό, με το να είσαι πάντα προσηλωμένος σε οτιδήποτε κάνεις, ενώ δεν υπάρχει κάτι που να αποσπά την προσοχή σου. Μερικές φορές βέβαια, δεν αξιολογείς τη σοβαρότητα των καταστάσεων και ξοδεύεις πολύ χρόνο σε ασήμαντα πράγματα, φτάνοντας ακόμη και στο να παραμελείς προσφιλή σου πρόσωπα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Τοξότη, αρχίζει και ισορροπεί, οπότε θα έχεις πολλές ευκαιρίες να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου. Φρόντισε να χειριστείς σήμερα με δεξιοτεχνία τις καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να πετύχεις πάρα πολλά στη δουλειά σου, Τοξότη, αλλά καλό είναι, σήμερα να μην αποπειραθείς κάποια αλλαγή. Στα οικονομικά, φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις και μην κάνεις πολλές σπατάλες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ξέρεις ότι κάποιες φορές, η απολυτότητα είναι πολύ έντονη στο χαρακτήρα σου, Αιγόκερέ μου. Προσπαθείς να περνάνε τα πάντα από τον έλεγχο και την έγκρισή σου, αφαιρώντας από κοντινούς σου ανθρώπους τη δυνατότητα να ρυθμίζουν αυτοί ό,τι τους αφορά. Γνωρίζεις όμως, πως έτσι τους απομακρύνεις από κοντά σου και τους κάνεις να αντιδρούν αρνητικά, ακόμη και σε αυτά που προτείνεις και είναι σωστά. Προσπάθησε να ισορροπήσεις λίγο τα πράγματα και να σεβαστείς περισσότερο τις επιλογές των άλλων.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Αιγόκερε, είναι αρκετά καλή, αλλά εσύ ζητάς και κάτι περισσότερο. Μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και είναι σίγουρο, ότι θα κάνει τα πάντα για να σε ευχαριστήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη δουλειά σου, Αιγόκερε, αρκεί να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Οι συνεργασίες και τα καινούργια ξεκινήματα ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου έχεις φέρει μια ισορροπία, γι’ αυτό φρόντισε να μην κινηθείς εκτός προγραμματισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact