ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Καρκίνε, το απόλυτα ωφέλιμο για σένα Εξάγωνο που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Ουρανό σήμερα, προμηνύει πολλά ευχάριστα γεγονότα στη ζωή σου, κάθε είδους και μάλιστα στα ξαφνικά! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο ψυχαγωγίας, που θα σου μείνουν αξέχαστα! Όχι μόνο θα περάσεις υπέροχα, αλλά θα έχεις και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις που θα σε συναρπάσουν! Τα νέα και ειδήσεις που θα λάβεις, θα σου αποδείξουν, πως η τύχη είναι με το μέρος σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται στα ξαφνικά να αποφασίσεις μετά από μία πρόταση, να επισημοποιήσεις την σχέση σου και να αλλάξεις τελείως την ζωή σου με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, ενδεχομένως να κάνεις μια νέα απρόσμενη, αλλά απόλυτα γοητευτική γνωριμία με ένα άτομο που θα σου προσφέρει ότι ακριβώς είχες ονειρευτεί! Ναι, ένας κεραυνοβόλος έρωτας, ξεκινά τώρα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, πετυχαίνεις στόχους και φιλοδοξίες! Στον οικονομικό τομέα, έρχονται λύσεις, από το πουθενά!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητέ Λέοντα, το Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες και ανάγκες, αλλά και τα ουσιαστικά συναισθήματά σου! Έτσι, θα μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν, αλλά και το άμεσο μέλλον! Τέλος η απομόνωση και οι υπερβολικά πολλές υποχρεώσεις! Σήμερα, απολαμβάνεις ξαφνικές ερωτικές επαφές και επικοινωνίες, που θα σου δώσουν μεγάλη χαρά!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής, γεγονός που θα αλλάξει τα δεδομένα σου και θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις καυτές αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο και επιπλέον μπορείς να πείσεις το ταίρι σου, για να εκπληρώσει τις πιο βαθιές συναισθηματικές σου ανάγκες και επιθυμίες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οικονομικά, αλλάζεις προτεραιότητες και βρίσκεις λύσεις, εκεί που δεν το περιμένεις! Επαγγελματικά, προχωράς σε ριζικές αλλαγές των σχεδίων σου, για το καλό της προόδου σου και της καταξίωσης σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, η Αφροδίτη πλέον απέναντι σου στο Ζώδιο του Ιχθύ, σχηματίζει Εξάγωνο με τον Ουρανό σήμερα και είναι σίγουρα ένα πολύ θετικό νέο για σένα! Η όψη θα σου δώσει σήμερα, την απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, να προγραμματίσεις και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά και να πάρεις χαρά από ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις κάθε είδους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, ιδίως επικοινωνιακά! Πολλές οι κατακτήσεις και οι θαυμαστές και σίγουρα θα χορτάσεις επαφές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, ετοιμάζεται να σου κάνει εκπλήξεις και δωράκια και ενδεχομένως να προχωρήσει και σε μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ένα ξαφνικό νέο, σε βγάζει σήμερα από το οικονομικό αδιέξοδο! Στον τομέα της καριέρας, πετυχαίνεις στόχους και ημέρα θα σου δώσει και μία ξαφνική ευκαιρία για διάκριση!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact