ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, το θετικό για σένα, Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που διαμορφώνεται σήμερα, στρέφει το ενδιαφέρον σου, στις διαπροσωπικές σου επαφές, συναναστροφές και σχέσεις! Τώρα, θα έχεις την ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους άλλους και να λύσεις μάλιστα, κάποιες παρεξηγήσεις ή απομακρύνσεις λόγω τσακωμού, που ενδεχομένως να είχαν δημιουργηθεί με γνωστούς, αδέρφια, συγγενείς ή γείτονες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία απόλυτα ανανεωτική ημέρα για τον ερωτικό τομέα! Θα έχεις νέες γνωριμίες ή και την έναρξη μίας νέας σχέσης, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και προτάσεις! Γοητεύεις με τον λόγο σου και πραγματικά, σαγηνεύεις τους πάντες με μία σου λέξη! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες οι επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα, χάρη στις δράσεις του συντρόφου σου, εκεί που δεν το περιμένεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόλυτη οικονομική και επαγγελματική εύνοια σήμερα και μάλιστα εκεί που δεν το περιμένεις! Πες ναι σε νέες προτάσεις και συνεργασίες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Υδροχόε, το Εξάγωνο Αφροδίτης – Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, θα σου δώσει μία ανέλπιστα μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, γεμάτος αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Μία ξαφνική ευχάριστη συγκυρία ή γεγονός, θα σε ικανοποιήσει ουσιαστικά και θα ηρεμήσεις σίγουρα ψυχικά, ιδίως μετά από μία περίοδο γεμάτη άγχος και τρεξίματα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο σταθεροποιείται, νιώθεις σιγουριά, έρχεστε πιο κοντά με τον σύντροφο και εμπλουτίζετε την καθημερινότητα σας με συναίσθημα και αισθησιασμό! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει, εκδηλώνει τα κρυμμένα μέχρι τώρα συναισθήματα του για σένα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, οφείλεις σήμερα να αυξήσεις ρυθμούς, ώστε να γίνεις πιο πολύ παραγωγικός! Οικονομικά όλα ξαφνικά διορθώνονται και μάλιστα, έρχονται και νέες πηγές εσόδων!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο της Αφροδίτης στο δικό σου Ζώδιο, με τον Ουρανό, που σχηματίζεται σήμερα, ενεργοποιεί με θετικό τρόπο, τους πιο σημαντικούς τομείς της ζωής σου και βελτιώνει απόλυτα, τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Η σημερινή ημέρα, θα φέρει πολλές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και μάλιστα χωρίς καν να το περιμένεις! Έρχονται ξαφνικά χαρμόσυνα μηνύματα, νέα, συγκυρίες και γεγονότα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα φέρνει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και γοητευτικές γνωριμίες και ερωτικές επικοινωνίες! Πιθανόν κιόλας, μία νέα γνωριμία, να μεταμορφωθεί τώρα, σε μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο, ανανέωση της σχέσης σας, λύσεις στα προβλήματα σας και ευχάριστες εξόδους ψυχαγωγίας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολύ πιθανόν σήμερα να έρθει μια νέα σπουδαία επαγγελματική πρόταση, που ξεπερνά τις προσδοκίες σου! Πες ναι σε μία οικονομική συμφωνία, τώρα που θα έχεις την ευκαιρία!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact