ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Πέμπτης 16 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεφύγεις για λίγο, από το πολυάσχολο καθημερινό σου πρόγραμμα και να αρχίσεις να ηρεμείς ουσιαστικά και να ασχοληθείς με τον εαυτό σου! Σχεδιάζεις τις επόμενες κινήσεις σου με προγραμματισμό, αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα και την διαίσθηση σου και ένα ευχάριστο νέο που μαθαίνεις πιθανόν παρασκηνιακά, σε κάνει να νιώσεις και πάλι ευτυχισμένος!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός, παλαιός ή ακόμα και απαγορευμένος έρωτας, αναστατώνει με ευχάριστο τρόπο την ερωτική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, μία ήρεμη συζήτηση για επίλυση παλαιών προβλημάτων με τον σύντροφο, σου δίνει ηρεμία, ανακούφιση, χαρά και ψυχική ικανοποίηση! Φρόντισε λοιπόν, να μην παρασυρθείς σε παράλληλες ερωτικές ιστορίες και ψέματα, γιατί πιθανόν να αποκαλυφθείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα οικονομικά σου επιτέλους βελτιώνονται στο έπακρο και μάλιστα στα ξαφνικά! Επαγγελματικά, έρχονται κάποιες απρόοπτες εξελίξεις και πρέπει να είσαι σε ετοιμότητα!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, ο Ουρανός στο δικό σου Ζώδιο, σχηματίζει Εξάγωνο με τον κυβερνήτη σου την Αφροδίτη, γεγονός που σου υπόσχεται να σου χαρίσει μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, θα έρθουν στο προσκήνιο και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες συζητήσεις, αλλά και να λάβεις χαρούμενα νέα και ειδήσεις από φίλους σου, εκεί που δεν το περιμένεις! Δεν θα λείψουν και οι ευχάριστες εκπλήξεις, κάθε είδους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, δέχεσαι ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα ή τηλεφώνημα, που σου αλλάζει όλα τα δεδομένα! Επιπλέον, μία συναρπαστική γνωριμία, θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου και αυτό θα σε ενθουσιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, τα πράγματα γενικά στον δεσμό σου, θα πάνε πολύ καλύτερα απ’όσο περιμένεις και οι θετικές αλλαγές θα είναι καθοριστικές για σένα και τον σύντροφο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και στον οικονομικό, ευνοείσαι για νέες συμφωνίες, υπογραφές και συνεργασίες! Μία αλλαγή έκπληξη, έρχεται!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα σηματοδοτεί εξαιρετικά θετικές και απρόσμενες, αλλά και ουσιαστικές εξελίξεις και αλλαγές, που θα βοηθήσουν πολύ, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας και υπόστασης! Θα καταφέρεις πολύ εύκολα πλέον, να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι σήμερα, αφού ο σεβασμός και η βοήθεια των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, θα σε κάνουν να εκπληρώσεις υψηλές φιλοδοξίες και στόχους!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, η προσγειωμένη σου αυτοπεποίθηση, αλλά και η ουσιαστική σου γοητεία σήμερα, θα σε βοηθήσουν, να κάνεις μία νέα αξιόλογη γνωριμία, που θα ανταποκρίνεσαι απόλυτα στα στάνταρ σου! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου σου, χωρίς καν να το επιδιώξεις! Επιπλέον, μία ουσιαστική πρόταση του σε ενθουσιάζει, αφού ούτε καν το περίμενες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται ανέλπιστες θετικές εξελίξεις, τόσο στα οικονομικά σου όσο και στα επαγγελματικά σου! Άρπαξε ευκαιρίες που θα έχεις, μέσα από νέες προτάσεις!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact