ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20 Αυγούστου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Μεγάλη εύνοια υπάρχει για σένα αυτό το διάστημα, Λέων, σε όλους τους τομείς. Η συνέπεια του παρελθόντος τώρα δικαιώνεται και καλείσαι να προχωρήσεις ακόμη πιο ψηλά. Από σένα θα εξαρτηθεί αυτό κι από τη διάθεσή σου ν’ αρπάξεις την κατάλληλη ευκαιρία. Η ώθηση για ένα νέο ξεκίνημα είναι κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η διάθεσή σου, Λέων μου, σήμερα δε θα είναι πολύ καλή. Μίλα στο ταίρι σου, που θα σε βοηθήσει να νιώσεις πιο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Λέων, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Ρίξε πρώτα τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου, που σήμερα θα είναι έντονος. Τα οικονομικά σου θα είναι σταθερά και δε θα έχεις σημαντικές εξελίξεις. Θα σου κάνουν προτάσεις που μπορούν, αν υλοποιηθούν, ν’ αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, Παρθένε, βρίσκουν λύσεις κι οι ευνοϊκές εξελίξεις διευκολύνουν άμεσα την καθημερινότητά σου. Κάποιο ζήτημα φιλίας παίρνει νέα ώθηση και οι καταστάσεις στο οικογενειακό επίπεδο εξομαλύνονται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να δεις πιο υπεύθυνα τα αισθηματικά σου, Παρθένε, και να ξεκαθαρίσεις προβληματικές καταστάσεις που ίσως υπάρχουν. Μην κρύβεις πράγματα από το σύντροφό σου. Πες του τι ακριβώς ζητάς, για να περάσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά, καθώς βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός, επειδή θα έχεις τάσεις να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Έντονη δράση περιλαμβάνει η περίοδος που έρχεται, Ζυγέ, με συναντήσεις, συζητήσεις, συμφωνίες, νομικές υποθέσεις, εκπαίδευση κι επιμόρφωση, αλλά και κάποιες ευκαιρίες για μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς. Απόφυγε πάντως τις καθοριστικές συμφωνίες, για ακόμη κάποιο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να λύσεις παρεξηγήσεις, Ζυγέ, αλλά και προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τα αισθηματικά σου. Προσπάθησε περισσότερο να βοηθήσεις τη σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς επιτυχώς, Ζυγέ, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οι προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά σχετικά θέματα, να είναι αντικείμενο προσεκτικού χειρισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact