ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20 Αυγούστου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Από σήμερα, Σκορπιέ, θα κινηθείς με περισσότερη δυναμικότητα, για να λύσεις υποθέσεις που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούν. Ο Άρης από τον Υδροχόο θα σου δώσει όλα τα εφόδια που χρειάζεσαι, ώστε να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις το σύντροφό σου ευτυχισμένο, Σκορπιέ, αφού ο ερωτισμός σου, αλλά κι η καλή διάθεση που θα έχεις, θα ανατρέψουν τελείως τις προβληματικές καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου σήμερα, Σκορπιέ, τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις αλλά και βαρύς φόρτος εργασίας, θα σε κάνουν να κουραστείς, αλλά τελικά θα φτάσεις στους στόχους σου. Μην αμελήσεις κάτι και προπάντων μην αφήσεις το παραμικρό για αύριο. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Οι πλανήτες σε οδηγούν σε νέους στόχους, Τοξότη, και παράλληλα σού προσφέρουν την απαραίτητη ενέργεια, για να οδηγηθείς στην επιτυχία. Χρήσιμη βοήθεια δέχεσαι κι από άτομα κύρους και οφείλεις να την αξιοποιήσεις όσο καλύτερα μπορέσεις. Θα σου δοθεί η δυνατότητα να εξασφαλίσεις πολύτιμο χρόνο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Τοξότη, πολλές δυσκολίες θα πάψουν να υφίστανται. Φρόντισε, λοιπόν, να εκμεταλλευτείς τις νέες καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα γνωρίσεις πολύ μεγάλη επιτυχία. Η υπευθυνότητα που έχεις θα δώσει λύσεις με τον καλύτερο τρόπο σε κάποιες προβληματικές καταστάσεις που μέχρι τώρα σε ταλαιπωρούσαν. Υπάρχουν οικονομικές υποχρεώσεις που πρέπει άμεσα να καλύψεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η επαφή σου, Αιγόκερε, με αγαπημένα πρόσωπα σε συγγενικό και φιλικό κύκλο, σε χαροποιεί αρκετά και νιώθεις τρυφερά συναισθήματα. Μετακινήσεις που θα συμβούν για συγκεκριμένο σκοπό, φέρνουν καλά αποτελέσματα. Κάποια ξεχασμένη από καιρό επένδυση του παρελθόντος σε απασχολεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να βάλεις τα δυνατά σου, Αιγόκερέ μου, για ν’ αποδείξεις στο σύντροφό σου, ότι τα συναισθήματα που έχεις για εκείνον είναι βαθιά κι αληθινά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Αιγόκερε, είναι πολύ καλές. Θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες, που πρέπει να εκμεταλλευτείς, ώστε να έχεις άνοδο στην εργασία σου. Κάνε οικονομικές συζητήσεις και ζήτα αυτά που θέλεις. Μπορείς να έχεις βελτίωση, αλλά παράλληλα οφείλεις να περιορίσεις στο ελάχιστο τα έξοδά σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact