ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 20 Αυγούστου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Προβλήματα που παραμένουν στην επιφάνεια, Κριέ, απαιτούν δραστικές λύσεις για να τακτοποιηθούν. Μην αποφύγεις να βάλεις τα πράγματα σε τάξη, καθώς σύντομα έρχεται νέο κύμα ζητημάτων και χρειάζεται να κινηθείς ανάλογα. Το περιβάλλον σού προσφέρει αγάπη κι υποστήριξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πετύχεις ό,τι θέλεις στον αισθηματικό τομέα, Κριέ, και να κινήσεις επιτυχώς τις καταστάσεις, ώστε να εξελιχθεί θετικά η σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις στην εργασία σου αυτά που θέλεις, Κριέ, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές αλλαγές. Μείνε μακριά από σπατάλες και φρόντισε να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Ασφάλεια και σταθερότητα, Ταύρε, είναι οι άμεσες επιδιώξεις σου και το μέλλον σού προσφέρει τη δυνατότητα να τις εξασφαλίσεις. Βεβαιώσου πως οι αποφάσεις σου σε οδηγούν σε δρόμο που σ’ ευχαριστεί, ώστε να μην απογοητευτείς μακροπρόθεσμα. Νέες γνωριμίες σε χαροποιούν αρκετά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Πρόσεξε μόνο να μη δημιουργήσεις σύγχυση στην επικοινωνία με το σύντροφό σου, με απροσεξίες στη συμπεριφορά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία που έχεις, Ταύρε, μπορείς να καταφέρεις πολλά στον χώρο της εργασίας σου. Απόφυγε πάντως σήμερα να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Σου παρουσιάζονται οικονομικές ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς, αφού θα σου φέρουν πολύ καλά εισοδήματα στο μέλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Οι υπερβολικές απαιτήσεις μέσα στην οικογένεια, Δίδυμε, σε κουράζουν και σου στερούν τον προσωπικό σου χρόνο. Βάλε τάξη στα πράγματα και φρόντισε μέσα από μία ήρεμη συζήτηση να δημιουργήσεις τις απαραίτητες ισορροπίες, που θα σου επιτρέψουν να φροντίσεις παράλληλα και τις δικές σου ανάγκες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η πορεία των αισθηματικών σου, Δίδυμε, βρίσκεται στα χέρια σου. Από σένα εξαρτάται αν σήμερα ενθουσιάσεις ή στενοχωρήσεις το σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, Δίδυμέ μου, που σήμερα δε θα ξέρεις πως να προγραμματίσεις. Φρόντισε πάνω από όλα να ηρεμήσεις και να βάλεις σε μια τάξη τα θέματα που έχουν προτεραιότητα. Δεν θα τα πας άσχημα αυτή την περίοδο στα οικονομικά σου. Έρχονται και κάποια χρήματα από εκκρεμότητες που υπήρχαν στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με τον Άρη να είναι στο ζώδιό σου, Καρκίνε, η φαντασία κι η έμπνευσή σου βρίσκονται σε εξαιρετικά επίπεδα. Απόφυγε όσους προσπαθούν ν’ αποθαρρύνουν κάθε προσπάθειά σου για δράση. Τώρα είναι κατάλληλη περίοδος, για να προωθήσεις τα σχέδιά σου και να φτάσεις στην επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Καρκίνε, είναι σε πολύ καλό δρόμο. Μπορείς σήμερα να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου και να λύσεις προβλήματα, που σας ταλανίζουν εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά, Καρκίνε, τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις σχέδια που έχεις για το μέλλον σε άτομα που δεν πρέπει. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να έχουν μια ισορροπία. Προσπάθησε σήμερα να ξεκαθαρίσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact