ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21 Μαρτίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα, η Πανσέληνος στον Ζυγό, θα πλήξει κυρίως κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, αλλά και τις μετακινήσεις σου! Πρέπει να αναμένεις κάποια μικρά προβλήματα σε επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις! Ωστόσο, η τύχη είναι με το μέρος σου, όσον αφορά βαθιές επιθυμίες και σχέδια που έχεις σαν σκοπό να υλοποιήσεις εδώ και καιρό, λόγω του Εξαγώνου Αφροδίτης-Δία! Κυνήγησε και πραγματοποίησε αυτό που πραγματικά θες λοιπόν, εκμεταλλευόμενος κυρίως την ισχυρή σου διορατικότητα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα βγάλεις στην επιφάνεια ότι θυμό, νεύρα και παράπονα έχεις για τον σύντροφο, κρατούσες μέσα σου τόσο καιρό! Η καχυποψία σου φτάνει σε υπερβολικά σημεία και η ζήλια σε ωθεί σε παράλογες συμπεριφορές! Αν είσαι ελεύθερος, μην νομίζεις ότι θα κερδίσεις την αγάπη, χρησιμοποιώντας το σεξ…

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, κάποιοι συνεργάτες ή συνάδελφοι «ξεσκεπάζονται» και εσύ τώρα βλέπεις το αληθινό τους πρόσωπο! Οικονομικά βρίσκονται λύσεις σήμερα, για ένα θέμα που σε απασχολεί καιρό τώρα!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα, με την Πανσέληνο στον Ζυγό, απαιτεί λογική, υπομονή και ωριμότητα από μέρους σου! Πολύ πιθανόν φίλε Λέοντα, το Ολόγιομο φεγγάρι, να σου ξυπνήσει ανασφάλειες, όσον αφορά τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και τα δεδομένα της ζωής σου και ενδεχομένως αυτό να σε ωθήσει σε καταπιεστική, πεισματική και απαιτητική συμπεριφορά! Ευτυχώς, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα φέρει πολλές σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις, που θα ευνοήσουν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, θέλει αρκετή προσοχή από μέρους σου, γιατί θα πλήξει με ανατροπές, καυγάδες και κόντρες, την σχέση σου με τον σύντροφο αν είσαι δεσμευμένος! Αν είσαι ελεύθερος, άλλη μία φορά διαλέγεις το λάθος άτομο, παρασυρόμενος από το πάθος σου! Απέφυγε λοιπόν ρίσκα και υπερβολές στον έρωτα, για να μην χάσεις αυτά που ήδη έχεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η σημερινή ημέρα, ίσως φέρει αρκετές δυσκολίες για το πορτοφόλι σου, γεγονός που θα σε αγχώσει! Επαγγελματικά, πρέπει οπωσδήποτε, να οργανωθείς καλύτερα, αν θες να έχεις επιτυχία στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, με την σημερινή Πανσέληνο, να πραγματοποιείται στον Ζυγό, θα συνειδητοποιήσεις μέσα από γεγονότα, επαφές και συγκυρίες, πως η προβολή του εαυτού σου και της αξίας του, δεν πραγματοποιήθηκε όπως ήθελες, με αποτέλεσμα τώρα, να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις όλα σου τα δεδομένα! Ωστόσο, με την βοήθεια του Εξαγώνου Αφροδίτης-Δία, θα έχεις επιτυχία και εύνοια στην καθημερινότητα σου, καταφέρνοντας να κάνεις θετικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου να διεκπεραιωθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάποιος που σε ενδιαφέρει, μετρίασε την βιασύνη κατά την διάρκεια μίας επαφής σας, αλλά και τις εκρήξεις σου απέναντι του, ώστε να αποφύγεις λάθη και αρνητικές συνέπειες! Επιπλέον, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις χρόνο και για τον σύντροφο, όπως επίσης και να φροντίζεις επιμελώς τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό, αλλά και στον οικονομικό τομέα, έρχονται κάποιες αλλαγές, στις οποίες θα πρέπει να προσαρμοστείς! Θα δεις ότι τελικά, θα είναι για το δικό σου καλό!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact