ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21 Μαρτίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η σημερινή Πανσέληνος, αγαπητέ Ζυγέ, πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο και θα φέρει για σένα αρκετή συναισθηματική και ψυχική αναστάτωση! Αν δεν διαφύλαξες καλά τα μυστικά σου, τώρα πιθανόν να κινδυνέψεις με αποκαλύψεις, που δεν σε συμφέρουν και επιπλέον, θα βγουν στην επιφάνεια αρκετά άγχη, ίσως και φοβίες! Ευτυχώς, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα ξεπεράσεις γρήγορα τα προβλήματα και θα απολαύσεις καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργία και λάμψη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, με το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαια και ανώριμα αντιδραστική συμπεριφορά σου στην ερωτική σου ζωή, όπως και στο ανώφελο αχαλίνωτο φλερτ που σε εκθέτει! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε τα νεύρα και την έπαρση, γιατί ενδεχομένως να δημιουργήσεις ρήξεις που θα σε κάνουν να το μετανιώσεις αργότερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, ακόμα κι αν υπάρξουν δυσκολίες, θα ξεπεραστούν γρήγορα, λόγω της τύχης που είναι με το μέρος σου. Αρκετά τα οικονομικά προβλήματα και οι ανατροπές σήμερα και ίσως αγχωθείς αρκετά!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος στον Ζυγό σήμερα, επικεντρώνει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές και κοινωνικές σου συναναστροφές και σχέσεις! Επιπλέον επηρεάζει και έναν πολύ σημαντικό στόχο που εδώ και καιρό διεκδικείς, για τον οποίο θα αναγκαστείς να πάρεις κάποιες απαραίτητες αποφάσεις, να κάνεις ξεκαθαρίσματα και να αλλάξεις τακτική ή στρατηγική! Τα καλά νέα της ημέρας, είναι το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, που φέρνει θετικές εξελίξεις σε σπίτι και οικογένεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε σήμερα με την Αφροδίτη σε Τετράγωνο με τον Άρη, συναισθηματικές εκρήξεις, υπερβολικούς τσακωμούς και παράλογες επαναστατικές συμπεριφορές προς τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε έναν έρωτα του παρελθόντος, ακόμα κι αν σε παρασύρει το πάθος σου για αυτόν! Το αποτέλεσμα θα είναι να πληγωθείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά ίσως υπάρξουν κάποιες μικρές διενέξεις με συναδέλφους και συνεργάτες, αλλά θα ξεπεραστούν σχετικά γρήγορα! Οικονομικά, θα προκύψουν επιπλέον έξοδα για το σπίτι!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, σε επηρεάζει αρκετά φίλε Τοξότη! Φρόντισε να έχεις άμεσα, συνετή συμπεριφορά και να επιστρατεύσεις την λογική σου σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, γιατί το ολόγιομο φεγγάρι θα πλήξει τα γερά θεμέλια που μέχρι τώρα έχεις χτίσει με αγώνα και προσπάθεια! Ωστόσο η τύχη θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα, αφού με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, ευνοούνται ιδιαίτερα επαφές, επικοινωνίες, νέα ξεκινήματα, μετακινήσεις, σχέσεις με αδέλφια και γείτονες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, σε προειδοποιεί να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις ερωτικές σου επικοινωνίες και επαφές! Είσαι αρκετά επιρρεπής σε ερωτικά λάθη λόγω απροσεξίας, υπερενθουσιασμού ή βιασύνης! Προσπάθησε να μην κάνεις λάθη στα μηνύματα που στέλνεις και πως απαντάς σε αυτά που σου στέλνεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μην λες λόγια μέσα στα νεύρα σου, που αργότερα θα μετανιώσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κάποια γεγονότα ή συμπεριφορές, στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, δεν σε βρίσκουν σύμφωνο και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις! Οικονομικά, θα έχεις κάποιες απώλειες, αλλά θα καταφέρεις να διορθώσεις τα προβλήματα!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact