ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Πέμπτης 21 Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, η Πανσέληνος στον Ζυγό, θα φέρει αρκετές εξελίξεις μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και μετακινήσεις, από τις οποίες, ορισμένες πιθανόν να μειώσουν την αισιοδοξία σου και έτσι να αναγκαστείς να αναθεωρήσεις κάποια πράγματα! Επιπλέον το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, απειλεί τα κεκτημένα και τα δεδομένα σου, αφού θα υπάρξουν κάποιες ανατροπές ή καυγάδες, που πιθανόν να φέρουν ανασφάλεια! Μάθε να ακούς και να σέβεσαι, αυτά που έχουν να πουν και οι άλλοι, ώστε να προκληθούν ρήξεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Δία, θα σου δώσει αν είσαι ελεύθερος, αυξημένη αυτοπεποίθηση και γοητεία, που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια σημαντικά για την σχέση σου με τον σύντροφο διορθώνονται και σταθεροποιούνται, ακριβώς όπως εσύ μέχρι τώρα επιθυμούσες! Όλα βελτιώνονται, έστω και με αργούς ρυθμούς και ο αισθησιασμός χαρακτηρίζει τις προσωπικές σας στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έρχονται κάποιες οικονομικές ανατροπές, οι οποίες με την βοήθεια της τύχης, θα αντιμετωπισθούν σχετικά γρήγορα! Επαγγελματικά, πέρα από κάποιες επικοινωνιακές παρεξηγήσεις με έναν συνάδελφο, όλα θα πάνε καλά!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το ενδιαφέρον σου, στρέφεται σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε στην διατήρηση της ήρεμης και τακτοποιημένης καθημερινότητας σου! Δεν θα υπάρξουν πολλές ψυχαγωγικές δραστηριότητες σήμερα με την Πανσέληνο στον Ζυγό, αφού οι υποχρεώσεις θα τρέχουν και με το ζόρι θα προλαβαίνεις! Με προγραμματισμό και οργάνωση, θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις και να διεκπεραιώσεις τις πιο σημαντικές από αυτές και να νιώσεις ξανά ήρεμος και ανακουφισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα πρέπει να προσέξεις πολύ την συμπεριφορά σου, απέναντι στον σύντροφο και να εκμεταλλευτείς την εύνοια της Αφροδίτης, χωρίς να προκαλείς ανούσιους τσακωμούς! Αν είσαι ελεύθερος, θα έρθεις σε δίλημμα! Από την μία η Αφροδίτη κοντράρεται με τον Άρη και σε παρασύρει λόγω πάθους σε έναν λάθος έρωτα και από την άλλη, η συνεργασία της με τον Δία, φέρνει στα πόδια σου μία κατάκτηση ανέλπιστα αξιόλογη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε στο επαγγελματικό περιβάλλον, να μείνεις ψύχραιμος και λογικός, ακόμα και απέναντι σε προκλήσεις! Οικονομικά, θα έρθουν αρκετοί προβληματισμοί, κυρίως για κάποια αναπάντεχα έξοδα!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα είναι σίγουρα μια αρκετά ανατρεπτική ημέρα για σένα! Το Τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, θα κλονίσει την ψυχολογική σου ηρεμία, φέρνοντας απότομα σκαμπανεβάσματα στην διάθεση σου και αρκετή εσωτερική ένταση! Επανέρχονται άγχη, φοβίες και νευρικότητα, λόγω κάποιων ξαφνικών συγκυριών και έκρυθμων καταστάσεων! Ευτυχώς, που το ταυτόχρονο Εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, θα σε βοηθήσει να αναπτερώσεις σύντομα το ηθικό σου, να διαφυλάξεις τα μυστικά σου, να προστατευτείς από κουτσομπολιά και να μην δίνεις αφορμές για σχόλια!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Πανσέληνος στο ζώδιο του Ζυγού, θα σε αναγκάσει εσένα που είσαι δεσμευμένος, μέσα από γεγονότα και αποκαλυπτικές συγκυρίες, να αναθεωρήσεις, ό,τι μέχρι τώρα είχες δεδομένο στην σχέση σου! Φρόντισε λοιπόν να συγκρατήσεις συναισθηματικά ξεσπάσματα! Αν είσαι ελεύθερος, μην εμπιστεύεσαι παρορμητικά νέες γνωριμίες και φλερτ σήμερα, γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απογοητευτείς!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά φρόντισε άμεσα τις εκκρεμότητες σου, για να μην αγχωθείς και κυρίως για να μην εκτεθείς!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact