ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 24 Ιανουαρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Φίλε Σκορπιέ, το πέρασμα του Ερμή στο Ζώδιο του Υδροχόου, θα στρέψει την προσοχή σου σε αναμνήσεις, σκέψεις του παρελθόντος, νοσταλγίες, αλλά και εκκρεμότητες που έχεις από παλιά και πρέπει τώρα να βρεθεί ο σωστός τρόπος επιτέλους, να διευθετηθούν. Πέρα από αυτό όμως, είναι η ιδανική περίοδος τώρα να επιδιώξεις συζητήσεις, ώστε να βρεθούν λύσεις μέσα στους κόλπους της οικογένειας και στο χώρο του σπιτιού, όπως και να έρθεις κοντά μέσω της επικοινωνιακής οδού, με άτομα του παρελθόντος, που για οποιοδήποτε λόγο, είχατε απομακρυνθεί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα είναι ιδανική για ερωτική προσέγγιση ατόμων του παρελθόντος και φυσικά για προσπάθεια επανασύνδεσης! Οι δυνατότητες θα είναι πολλές για επικοινωνία και συνάντηση με τον πρώην σύντροφο σου, ώστε να δώσετε μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέση σας και γιατί όχι, να ξεκινήσετε ξανά από το μηδέν! Αν δεν σε ενδιαφέρει ένας έρωτας του παρελθόντος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεπεράσεις ή να λύσεις παλαιά προβλήματα στον έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θετικές οι εξελίξεις στα οικονομικά σου, αλλά κυρίως στα επαγγελματικά, που επιτέλους κάποιες συγκυρίες και γεγονότα, σε κάνουν να αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Ιδιαίτερα ευχάριστη η σημερινή ημέρα για σένα, αγαπητέ Τοξότη! Ο Ερμής και η είσοδός του στο φιλικό για σένα Ζώδιο του Υδροχόου, φέρνει χαρμόσυνα νέα και ειδήσεις, χαρούμενες επαφές και συναρπαστικές συναντήσεις ή γνωριμίες! Η κοινωνική σου ζωή αλλάζει, βελτιώνεται και εμπλουτίζεται από πρόσωπα, επικοινωνίες, μετακινήσεις, εξόδους, δραστηριότητες και εξελίξεις! Είσαι ιδιαίτερα δημοφιλής και περιζήτητος στους κύκλους σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι ελεύθεροι εκπρόσωποι, δεν πρέπει να κάτσουν στιγμή στο σπίτι! Μέσα από μετακινήσεις και εξόδους, έρχονται νέες γοητευτικές γνωριμίες και φλερτ, που τους ανανεώνει! Αν πάλι, είσαι ήδη με κάποιον ή θες ένα συγκεκριμένο άτομο, η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται φανερά! Μηνύματα, τηλεφωνήματα, συζητήσεις και συναντήσεις, θα βοηθήσουν, ώστε να προωθήσεις τους στόχους σου για αυτήν την σχέση!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της εργασίας, αλλά και στον οικονομικό τομέα, δέχεσαι χαρούμενα νέα και επιπλέον ευνοείσαι για νέες συμφωνίες-συνεργασίες!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου, αγαπητέ Αιγόκερε, θα στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον σου στα κεκτημένα σου! Είσαι αποφασισμένος και ικανός να νιώσεις ξανά ασφαλής και ήρεμος με αυτά που έχεις και να απολαύσεις την ζωή! Κάποιες συγκυρίες ή ειδήσεις, θα σου δώσουν ουσιαστική χαρά και θα σου εξαλείψουν ότι ανασφάλεια ή αβεβαιότητα είχες μέχρι τώρα! Επίσης, σήμερα, είναι η ιδανική ημέρα, για να ξεκινήσεις μία δυναμωτική υγιεινή διατροφή ή δίαιτα κι ας μην είναι… Δευτέρα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ιδιαίτερα θετική η σημερινή ημέρα για τα αισθηματικά σου! Αν είσαι ήδη με κάποιον, απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο! Ωστόσο καλό θα ήταν, να περιορίσεις λίγο ζήλια και κτητικότητα, ώστε να μην χαλάσεις αυτήν την όμορφη ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, κάνε εσύ το πρώτο, αλλά διακριτικό βήμα σήμερα προς το άτομο που σε ενδιαφέρει! Η ανταπόκριση του, είναι σχεδόν βέβαιη!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι καταστάσεις στην εργασία επιτέλους καλμάρουν και ισορροπούν! Οικονομικά παίρνεις μία χαρούμενη είδηση, που επιτέλους σε ηρεμεί για ένα συγκεκριμένο θέμα και δεν αγχώνεσαι πια!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact