ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 24 Ιανουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Μετά τον Ήλιο, μπαίνει σήμερα στο δικό ζώδιο σου φίλε Υδροχόε και ο Ερμής! Είσαι πλέον, ο απόλυτος πρωταγωνιστής των ημερών και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς αυτήν την ιδιαίτερα ευνοϊκή περίοδο! Η ημέρα φέρνει μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις, συναντήσεις, εξόδους και γενικά μετακινήσεις, που θα σου χαρίσουν χαμόγελο και ικανοποίηση! Όλες οι διαπροσωπικές σου και κοινωνικές σου σχέσεις, βελτιώνονται και εξομαλύνονται σταδιακά! Μία σου λέξη και όλα γίνονται! Μην χάσεις καμία ευκαιρία σήμερα, αλλά και τις μέρες που ακολουθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά είσαι στα καλύτερα σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι πλούσια από φλερτ, μηνύματα ερωτικά και γοητευτικές συναντήσεις και γνωριμίες, πολλά υποσχόμενες! Αν σκεφτόσουν μέχρι τώρα, αν πρέπει να κάνεις το πρώτο βήμα, να ξέρεις πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή! Αν είσαι ήδη με κάποιον, καταφέρνετε και λύνετε τα προβλήματα στην σχέση σας με ήρεμη και εποικοδομητική συζήτηση! Επιδίωξε την λοιπόν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά τα πράγματα πάνε όλο και πιο καλά! Έχεις την ενέργεια, αλλά και τις ιδέες που χρειάζονται, ώστε να αποδείξεις πόσο ικανός είσαι και να αναγνωρισθεί η αξία σου! Οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν στάσιμα!

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Ιχθύ, που ο Ερμής κάνει την είσοδο του στον Υδροχόο, ήρθε η στιγμή να κάνεις αυτό, που κάνεις καλύτερα από όλους! Να ακούς άφοβα την διαίσθηση σου! Ναι, ό,τι κι αν σου «λέει» σήμερα το ένστικτο σου, είναι και αυτό που πρέπει να κάνεις! Το μόνο ίσως που πρέπει να προσέξεις, είναι η συμμετοχή σου σε κουτσομπολιά και κρυφές συζητήσεις, αφού κάποιες αποκαλύψεις θα εκθέσουν εσένα και μόνο, με αποτέλεσμα να μετανιώσεις που άνοιξες το στόμα σου και εμπιστεύτηκες τα λάθος άτομα, για άλλη μία φορά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τους δεσμευμένους, θέλει προσοχή η σημερινή ημέρα! Παρασύρονται σε κρυφές συνομιλίες, απαγορευμένες συναντήσεις και αρκετά μυστικά και ψέματα! Το θέμα είναι, ότι η ημέρα φέρνει και αποκαλύψεις που θα φέρουν στο φως, μεγάλες αλήθειες, οπότε χρειάζεται προσοχή! Αν είσαι ελεύθερος, μία κατάκτηση σου αποκαλύπτεται και σε αφήνει άφωνο, αφού είναι ένα πρόσωπο που δεν το περίμενες καν!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τέλεια ημέρα για οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες! Τα έσοδα σου αυξάνονται από το πουθενά και βρίσκονται λύσεις! Επαγγελματικά, πρέπει να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, αλλιώς θα αγχωθείς με τις εκκρεμότητες που αφήνεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact