ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 24 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα με το πέρασμα του Ερμή στον φιλικό Υδροχόο, ετοιμάσου για θετικές αλλαγές, νέες εμπειρίες, αποτελεσματική διεκδίκηση των ονείρων σου και πλήρη ανανέωση! Οι φιλικές σου σχέσεις θα εμπλουτιστούν με επικοινωνίες, χαρούμενες επαφές και συναντήσεις, αλλά και γνωριμίες που θα μεγαλώσουν τον κύκλο σου! Επιπλέον, θα διαπιστώσεις πως από την σημερινή ημέρα, θα αλλάξεις και εσύ ο ίδιος, ανανεώνοντας τον εαυτό σου, τον τρόπο σκέψης σου, αλλά και τα επικοινωνιακά σου ταλέντα! Συνέχισε έτσι και θα δεις πόσο εύκολο είναι να εκπληρώνεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πολλές οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν σήμερα, στον ερωτικό τομέα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού, αλλά και μέσα από φιλικές συναναστροφές! Γνωριμίες, φλερτ και επαφές χαρμόσυνου χαρακτήρα, σε ανανεώνουν και σου χαρίζουν ξανά όρεξη για έρωτα και πολλά χαμόγελα! Αν έχεις ήδη ταίρι, θα έχεις την ευκαιρία, σήμερα αλλά και τις επόμενες ημέρες, να βελτιώσεις τα πάντα και να αλλάξεις ό,τι μέχρι τώρα, έπληττε την σχέση σου με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Άψογες οι συναδελφικές σου σχέσεις στον χώρο της εργασίας και οικονομικά καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε τυχόν προβλήματα, από το πουθενά!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Φίλε Ταύρε, σήμερα ήρθε η μέρα να μεσουρανήσεις απλά με μία σου… κουβέντα! Βλέπεις, η είσοδος του Ερμή στον Υδροχόο, σου δίνει την ευκαιρία να αποδείξεις την αξία σου με τα ρητορικά σου ταλέντα, να βρεις ιδέες και λύσεις, ώστε να βελτιώσεις ή και να τελειοποιήσεις την κοινωνική σου εικόνα και να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, μέσω της επικοινωνιακής οδού! Μπορεί να είναι μία μέρα ίσως κουραστική η σημερινή, γεμάτη ευθύνες, αλλά θα βρεις τον τρόπο να φέρεις ουσιαστικά και ωφέλιμα για σένα αποτελέσματα, λόγω της δικής σου αξιόλογης προσπάθειας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ήδη σε σχέση, είναι μία άκρως εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου! Θα έχεις την ευκαιρία, να μιλήσεις και να συζητήσεις ήρεμα και λογικά με τον σύντροφο και να βρείτε μόνιμες λύσεις, στα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν στην σχέση σας. Ήρθε η ώρα να αποδείξετε αμφότεροι την αγάπη σας με πράξεις και όχι μόνο με λόγια! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί οι ερωτικές ευκαιρίες για ένα νέο ξεκίνημα, να μην είναι πολλές, αλλά είναι σίγουρα αξιόλογες και πιο σοβαρές απ’ό,τι συνήθως!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τέλεια ημέρα για προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια και φιλοδοξίες! Η επιτυχία είναι στα χέρια σου! Οικονομικά, είσαι λίγο πιο «σφιχτός» από ότι συνήθως! Αν νομίζεις ότι είναι απαραίτητο, τότε ναι, κάνε οικονομία, αλλιώς είναι κρίμα να στερείσαι χαρές, για οικονομικούς λόγους!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η σημερινή ημέρα αγαπητέ Δίδυμε, αποτελεί την έναρξη μίας άκρως επικοινωνιακής περιόδου, γεμάτη αισιοδοξία, τύχη, χαρά και μετακινήσεις, με τον Ερμή να μπαίνει στον Υδροχόο! Ήδη από σήμερα, απολαμβάνεις χαρμόσυνα μηνύματα, τηλεφωνήματα, νέα, ειδήσεις και τυχαίες ή μη, συναρπαστικές συναντήσεις, όπως και ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Αλλάζεις διάθεση, αλλάζεις φιλοσοφία, «ανεβαίνεις» ψυχολογικά και όλα κινούνται σύμφωνα με τα «θέλω» και τους στόχους σου! Πέρασε όσο πιο όμορφα μπορείς! Δεν φαντάζεσαι πόσα καλά μπορεί να φέρει ένα απλό 24ωρο!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, μην διστάσεις σήμερα να προτείνεις ένα ταξίδι ή μία εκδρομή στον σύντροφο, για να πραγματοποιήσετε σήμερα ή τις επόμενες ημέρες! Είναι σίγουρο, πως αυτός είναι ο τρόπος, για να ανανεώσετε την σχέση σας και να ξεπεράσετε μία και καλή τυχόν θέματα ή προβλήματα που υπάρχουν! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, νέες γνωριμίες και το κινητό σου δεν σταματά να χτυπά σήμερα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Λύσεις έρχονται στον επαγγελματικό τομέα, αλλά και αρκετά έξοδα στον οικονομικό! Ευτυχώς η τύχη είναι με το μέρος σου και θα βρεις τρόπο να ανταπεξέλθεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα κάνεις την ενδοσκόπηση σου και διαπιστώνεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και οι βαθιές επιθυμίες σου, με την είσοδο του Ερμή στο Ζώδιο του Υδροχόου! Ιδανική ημέρα για να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, που έχουν να κάνουν με ριζικές αλλαγές γενικά στην ζωή σου και απαλλαγή από τοξικές καταστάσεις ή διαπροσωπικές σχέσεις, που τόσο καιρό σου έκαναν κακό! Η διορατικότητα και η διαίσθηση σου, είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι σου τώρα, ώστε να κινηθείς σωστά και να πετύχεις στόχους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σημερινή μέρα, θα φέρει ερωτισμό, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό στην σχέση σου, αν είσαι ήδη δεσμευμένος! Αν αποφύγεις τάσεις ζήλιας και καχυποψίας, μπορείς επίσης να τον πείσεις μέσα από συζήτηση που εσύ θα επιδιώξεις, για να εκπληρώσει μία σου βαθιά επιθυμία! Αν είσαι ελεύθερος, δραστηριοποιήσου άμεσα στο σπορ του… φλερτ, αφού ο γοητευτικός σου λόγος και ο ερωτισμός και η γοητεία που αποπνέεις, δεν θα αφήσουν κανένα αδιάφορο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μία σχετικά ουδέτερη ημέρα για τα επαγγελματικά σου! Ωστόσο, οικονομικά έρχεται ένα καλό νέο σήμερα, που αφορά χρέη, κληρονομικά, χρήματα συντρόφου ή επενδύσεις!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact