ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Ανασκόπηση της χρονιάς, που είναι στις τελευταίες μέρες της, θα θέλεις να κάνεις σήμερα, Καρκίνε. Τι σου συνέβη, που ήταν τα λάθη σου, τι πήρες και τι έδωσες. Μόνο που αυτό μάλλον δεν πρέπει να πραγματοποιηθεί σήμερα, αφού η διάθεσή σου δε θα είναι και στα καλύτερά της. Φυσικά, είναι πολύ υγιής όλη αυτή η διαδικασία, αλλά άφησέ την για λίγο αργότερα, που δε θα αισθάνεσαι τόσο φορτισμένος και μπορεί να είσαι πιο αντικειμενικός απέναντι στα πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που έχεις σε άλλους τομείς, Καρκίνε, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Καρκίνε, βρίσκονται σε μια συνεχή εναλλαγή, ενώ εσύ θέλεις να φτάσεις στην επιτυχία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Θα μπεις σε σκέψεις για το πως θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις ανοίγματα που έχεις από το παρελθόν στα οικονομικά σου.

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Σήμερα, Λέων, ένα δικό σου πρόσωπο, ώριμο στη σκέψη και με μεγάλη εμπειρία ζωής, θα σου επισημάνει κάποιες αλλαγές, που επιβάλλεται να κάνεις στη ζωή σου. Οι συμβουλές του θα σου φανούν χρήσιμες κι αυτό αρχίζεις σιγά – σιγά να κατανοείς. Αργότερα, θα διαπιστώσεις το πόσο δίκιο έχει αυτός ο άνθρωπος, αλλά χρειάζεται αρκετός προγραμματισμός για τον τρόπο που θα ξεκινήσεις να πραγματοποιήσεις τις αλλαγές, μακριά από οποιαδήποτε βιασύνη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Λέων, δεν πάει άσχημα, οπότε φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Λέων, θα πάνε αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις καινούργιες συνεργασίες, ενώ θέματα που είχαν πάρει αναβολή ή καθυστερούσαν, τώρα θα βρουν τις λύσεις τους. Πριν κάνεις οποιαδήποτε αγορά ή επένδυση, να σκεφτείς πολύ καλά. Δεν είναι περίοδος για έξοδα και άσκοπες αγορές, οπότε απόφυγε τις οικονομικές συναλλαγές.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Ένα άτομο από τον κοινωνικό σου περίγυρο, Παρθένε, το οποίο κατέχει θέση κύρους, θα σου δώσει μία ώθηση, που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ιδιαίτερα δυνατός και αποφασισμένος. Τα θετικά σχόλια για το άτομό σου είναι αρκετά κι αυτό έρχεται σήμερα ως είδηση. Ανεβασμένος ψυχικά, αποφασίζεις να βάλεις στόχους, που φυσικά θα καταφέρεις να εκπληρώσεις αργότερα. Οι βάσεις όμως έχουν μπει κι αυτό δεν αλλάζει για κανένα λόγο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την απαραίτητη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην κρίνεις μερικά άτομα με τον συναισθηματισμό σου, Παρθένε, διαφορετικά θα κάνεις λάθος επιλογές. Σε συνεργασίες που θα προκύψουν, καλό είναι να φανείς προσεκτικός για να προχωρήσεις στις σωστές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα ακόμη δεν είναι όπως θέλεις. Οι καταστάσεις όμως αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα και θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θ’ αρχίσεις να ολοκληρώνεις υποχρεώσεις, οι οποίες έμειναν ανέγγιχτες το προηγούμενο διάστημα, επειδή καταλαβαίνεις ότι η χρονιά τελειώνει και δε θέλεις να αφήσεις κάτι που να εκκρεμεί και να σε προβληματίζει. Οι δυνατότητες που έχεις, είναι πάρα πολλές και θα διεκπεραιώσεις με μεγάλη επιτυχία οποιοδήποτε θέμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην απορείς αν ο σύντροφός σου είναι λίγο απομακρυσμένος, Ζυγέ μου. Αναρωτήσου μήπως φταις εσύ, διαφορετικά μια τυχόν αδιάφορη συμπεριφορά σου θα οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα έχουν σταθερή πορεία, χωρίς ιδιαίτερες διακυμάνσεις. Πρέπει να αποφύγεις τα επαγγελματικά «άλματα» και προπάντων, μην προσπαθήσεις σήμερα ν’ αλλάξεις το παραμικρό. Θ’ αρχίσεις να πηγαίνεις καλύτερα στα οικονομικά σου και θα πάρεις μια ανάσα αισιοδοξίας, αν βάλεις σωστό πρόγραμμα στις κινήσεις σου.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact