ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Ξεκουράστηκες, Σκορπιέ μου, κι αισθάνεσαι ότι αυτή θα είναι μία ήρεμη μέρα. Ίσως όμως κάποια απρόοπτα να σου χτυπήσουν την πόρτα και να δεις την αντοχή σου να δοκιμάζεται. Διατήρησε όσο γίνεται την ψυχραιμία σου, αφού μόνο έτσι θα καταφέρεις να τα βάλεις σε μία σειρά και ν’ αρχίσεις να λύνεις αυτά τα θέματα όπως μόνο εσύ μπορείς. Οι ιδέες σου σήμερα θα είναι πάρα πολύ καλές και θα βγάλουν κι άλλους από το αδιέξοδό τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις λίγο μπερδεμένος από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Σκορπιέ μου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προτάσεις που θα δεχτείς στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα θα είναι πολλές. Κάνε τις σωστές επιλογές για να βγεις κερδισμένος. Στα οικονομικά σου, αυτή την ημέρα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά τον προγραμματισμό σου, επειδή θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θα δείξεις την καλή σου διάθεση σε μία καινούργια φιλική γνωριμία, που θα προκύψει από το πουθενά. Με τις πρώτες κουβέντες, σε συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός και καταλαβαίνεις ότι έχετε αρκετά κοινά στον τρόπο σκέψης, αλλά και γενικότερα, σε απόψεις περί ζωής. Το ίδιο ισχύει κι από την απέναντι πλευρά. Φαίνεται, λοιπόν, ότι γεννιέται μία καινούργια φιλία, που θα στηριχτεί σε ουσιαστικά πράγματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε σήμερα να κάνεις θετικές σκέψεις, Τοξότη, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφο σου. Έλα πιο κοντά του, πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει και να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Απόφυγε σήμερα στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να κάνεις συνεργασίες. Το νευρικό σου σύστημα δε θα είναι πολύ καλά. Έχεις βρεθεί ήδη εκτός προϋπολογισμού, οπότε φρόντισε να μην κάνεις αγορές και περιττά έξοδα. Με γραφειοκρατικά και νομικά θέματα μπορείς ν’ ασχοληθείς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Η αλήθεια είναι, Αιγόκερέ μου, πως έχεις κουραστεί έντονα από τις τελευταίες υποχρεώσεις, οι οποίες δεν ήταν και λίγες, με συνέπεια να σου βγαίνει ένας απροσδιόριστος εκνευρισμός, για καταστάσεις που μπορεί να προκύψουν. Φρόντισε να περάσεις την ημέρα σου όσο πιο χαλαρά γίνεται, χωρίς εντάσεις, ενώ για να νιώσεις καλύτερα, ας μιλήσεις με κάποιο δικό σου άτομο, που θα σου πει τις απόψεις του.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Υπάρχουν μέσα σου κάποια αναπάντητα ερωτήματα σε σχέση με τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Αιγόκερέ μου. Καλό είναι να μην έχεις ύφος που υποδεικνύει ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να κάνεις συνεργασίες και να ξεκαθαρίσεις θέματα, που σε αγχώνουν και φέρνουν ανασφάλεια. Μην κάνεις απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά σου. Μπορεί να βγεις από το πρόγραμμά σου λόγω άσκοπων αγορών.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact