ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Κατασταλάζεις σήμερα σε αποφάσεις, Κριέ, κι έχεις την ανάγκη να τις μοιραστείς με κάποιο άτομο μεγαλύτερο από εσένα ηλικιακά. Είσαι πεπεισμένος ότι η συζήτηση μαζί του θα σου δώσει αυτή τη μικρή ώθηση που χρειάζεσαι, για ν’ αρχίσεις να υλοποιείς όλα τα σχέδια που έχεις στο μυαλό σου. Τελικά εισπράττεις από το συγκεκριμένο άτομο την επιβεβαίωση ότι κινείσαι σωστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Κριέ, μπορούν να πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι σε προβλήματα που έχει αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλά σχέδια που έχεις έτοιμα από το παρελθόν στα επαγγελματικά σου, Κριέ, μπορεί να καθυστερούν, αλλά θ’ αρχίσουν να υλοποιούνται με τον καλύτερο τρόπο. Μη σταματάς τις προσπάθειες. Οικονομικά θέματα που λιμνάζουν και σ’ έχουν κουράσει, να ξέρεις ότι τώρα θα ξεκινήσουν να παίρνουν το δρόμο τους. Απόφυγε σήμερα να κάνεις χρηματικές συναλλαγές.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Επανέρχεσαι σήμερα στους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου, Ταύρε, και μάλιστα αρκετά δυναμικά, αποφασισμένος για τις αλλαγές που θέλεις να κάνεις σε κάποιους τομείς της ζωής σου. Οι γύρω σου αντιλαμβάνονται τις προθέσεις σου, έχοντας όμως κάποιες ενστάσεις, όχι τόσο γι’ αυτά που θέλεις να πραγματοποιήσεις, όσο για το αν είναι τώρα η σωστή χρονική στιγμή.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία που σήμερα θα έχεις, Ταύρε, θα είναι πολύ μεγάλη και μαζί της ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα κάνεις μια καινούργια σχέση, που θα είναι όπως την ήθελες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, τα καταφέρνεις πάρα πολύ καλά. Πρέπει μόνο να είσαι πιο προσεκτικός σ’ αυτά που λες στους συνεργάτες σου, διαφορετικά μπορεί να υπάρξουν αντιπαραθέσεις. Τακτοποίησε άμεσα κάποια θέματα γραφειοκρατίας και νόμου, που έχουν σχέση με τα οικονομικά σου και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα Δίδυμε, χρειάζεται ν’ αρχίσεις να ρυθμίζεις κάποιες από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις παραμελήσει και θέλεις να τελειώνουν. Προσπάθησε, αντί να έχεις κάποιο μικρό πανικό, να βάλεις ένα προγραμματισμό, με αρχή το πιο σημαντικό που πρέπει να διεκπεραιωθεί. Θα διαπιστώσεις αργότερα, ότι μόνο έτσι θα καταφέρεις να βγάλεις άκρη, χωρίς να πιεστείς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί σήμερα μια γενική ασυνεννοησία με το ταίρι σου, Δίδυμέ μου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να το βοηθήσεις να καταλάβει μερικά πράγματα, για να αποφύγεις πιθανές παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Δίδυμε, σήμερα δε θα πάνε καθόλου άσχημα, παρόλο που έχεις αβεβαιότητα για την πορεία της εργασίας σου και το τι ακριβώς θα κάνεις στο μέλλον. Απόφυγε να κάνεις οικονομικές συναλλαγές και να υπογράψεις συμβόλαια.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact