ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, σου δίνουν σήμερα άπλετη τύχη, σε ότι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις, αγαπητέ Καρκίνε! Οι συγκυρίες και οι καταστάσεις μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου δώσουν άπειρες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους, να ανανεώσεις την καθημερινότητα σου, να ταξιδέψεις, να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να αποκτήσεις και πάλι την αισιοδοξία σου! Η κοινωνικότητα σου, θα είναι ο σύμμαχος σου για να κάνεις πράξη όλα αυτά που στοχεύεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, ευνοείσαι ιδιαίτερα αν έχεις σχέση από απόσταση ή με άτομο άλλης εθνικότητας! Ακόμα κι αν δεν είναι έτσι, καταφέρνεις αν είσαι δεσμευμένος, να πετύχεις με τον σύντροφο, κοινούς σας στόχους και να περάσετε πολύ όμορφα, αφού θα του μεταδώσεις το κέφι και την αισιοδοξία σου! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβουδάκια και πολύ φλερτ!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έρχεται μία νέα αρχή, που σε βοηθά να πετύχεις υψηλούς στόχους! Οικονομικά θα υπάρξουν κάποια έξοδα, κυρίως λόγω απροσεξίας και σπατάλης!

 

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η τύχη είναι σίγουρα σήμερα με το μέρος σου φίλε Λέοντα, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες, αλλά και κάποια σχέδια που θες υλοποιήσεις εδώ και καιρό, ιδίως σε θέματα οικονομικά αλλά και ερωτικά! Κυνήγησε και πραγματοποίησε τώρα τα μεγάλα σου «θέλω», χρησιμοποιώντας και εκμεταλλευόμενος την ισχυρή σου διορατικότητα και την αξιοθαύμαστη πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες! Το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα σου δώσει εσωτερική δύναμη και αδιαμφισβήτητη γοητεία, σε ότι κι κάνεις σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα χαρακτηρίζεσαι από πάθος και εμφανή γοητεία, αλλά και ικανότητα να πραγματοποιήσεις ερωτικές επιθυμίες και… καυτούς πόθους! Θα έχεις σίγουρα πάμπολλες ευκαιρίες για να κερδίσεις τον έλεγχο στις ερωτικές σου συναναστροφές, να ανανεώσεις και να μεταμορφώσεις την συναισθηματική σου ζωή, να εκμεταλλευτείς την αυξημένη σεξουαλικότητα σου και να απολαύσεις καυτές παθιασμένες στιγμές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα με ευκολία, διευθετούνται οφειλές αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος! Στον επαγγελματικό τομέα, μία αποκάλυψη, θα σε ωφελήσει πολύ όσον αφορά τα μετέπειτα σχέδια σου!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Παρθένε, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα σε ωθήσει την σημερινή ημέρα, σε κάποιες σοβαρές, ουσιαστικές και ωφέλιμες αποφάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει κατά πολύ την ζωή σου! Επίσης, θα έρθουν λύσεις και ευκαιρίες για να εξομαλύνεις μία κατάσταση με ένα άτομο, που είχατε απομακρυνθεί! Αν για παράδειγμα, υπήρξε στο πρόσφατο παρελθόν, μία παρεξήγηση ή ένας τσακωμός, σήμερα μπορεί να λυθεί, μία και καλή!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις σίγουρα νέες σημαντικές γνωριμίες που υπόσχονται μέλλον! Αν πάλι ήδη σε ενδιαφέρει κάποιος, σήμερα πολύ πιθανόν να κάνει εκείνο το πρόσωπο, κίνηση για να σε πλησιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, να περιμένεις την πλήρη ανανέωση! Η σχέση σου βελτιώνεται αισθητά και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για μία πρόταση ή εξομολόγηση από τον σύντροφο σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, χρησιμοποιείς το επικοινωνιακό σου ταλέντο και πετυχαίνεις άψογη συνεργασία και στόχους! Οικονομικά δεν θα υπάρξουν εξελίξεις, ωστόσο σήμερα απέφυγε σημαντικές αποφάσεις!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact