ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Άρη αγαπητέ Ζυγέ, θα σου φέρει επιτυχία, ηρεμία και εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα καταφέρεις τώρα, να κάνεις θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν με ευκολία! Πάρε αποφάσεις και λάβε δράση, φροντίζοντας τον εαυτό σου και άρπαξε ευκαιρίες ώστε να ομορφύνεις, να λάμψεις και να ανανεωθείς ψυχικά και σωματικά! Μην στέκεσαι σε λεπτομέρειες και κοίτα να απολαύσεις την εύνοια της σημερινής ημέρας!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι σε σχέση καλύτερα να αποφύγεις επικριτική και ψυχρή συμπεριφορά, γιατί αυτό θα κάνει τον σύντροφο σου να αμφιβάλλει για το αν πραγματικά τον αγαπάς και τον επιθυμείς! Αν είσαι ελεύθερος, αποφεύγεις φλερτ, ανούσιες γνωριμίες και τα πολλά παιχνιδάκια! Θες να ασχοληθείς πρώτα με τις πρακτικές σου εκκρεμότητες και αν βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο, να στραφείς και στα ερωτικά σου!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, ήρθε η στιγμή να πετύχεις πολλά στον εργασιακό σου χώρο και αν το θελήσεις πραγματικά, να καταπλήξεις τους άλλους με τις αποδόσεις σου! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν τέλος, λόγω σωστού προγραμματισμού!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, υπόσχεται σε σένα φίλε Σκορπιέ, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργία και άπειρη λάμψη, έρχονται και σε ανανεώνουν στο έπακρο! Μπορείς τώρα, να κατακτήσεις κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αφού είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, αλλά και απόλυτα τυχερός! Αν μη τι άλλο, έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου, «ανεβαίνεις» κοινωνικά και καταφέρνεις να βελτιώσεις την φήμη σου και την δημοτικότητα σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα είσαι απόλυτα ερωτεύσιμος, με έντονη ερωτική διάθεση, γοητεία και λάμψη! Αν είσαι ελεύθερος ένας νέος μεγάλος έρωτας έρχεται και μάλιστα, τον επιλέγεις ανάμεσα σε πάμπολλες κατακτήσεις, φλερτ και θαυμαστές! Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με ρομαντισμό και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν κάποια λάθη από μέρους σου στις οικονομικές σου δοσοληψίες σήμερα και ίσως αγχωθείς! Στον τομέα της καριέρας όμως, απολαμβάνεις επαίνους, πρόοδο και επιτυχίες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη επιτυχία επιθυμίες, σκοπούς και προσωπικούς στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια. Κάνε πράξη αυτά που σκέφτεσαι και επιθυμείς με ευκολία πλέον και προσπάθησε να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που ίσως ήταν προβληματικές, τώρα που θα έχεις την εύνοια! Η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις προβλήματα που έχεις εδώ και καιρό και επιτέλους ήρθε η στιγμή να φτιάξεις τα πάντα και να ηρεμήσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος δεν είναι ιδανική στιγμή για νέο ξεκίνημα, γι’αυτό ίσως σε απασχολήσει και πάλι σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν με καλά αποτελέσματα όμως, αυτή τη φορά! Αν ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για επιδίωξη μίας ερωτικής επανασύνδεσης, που τόσο καιρό ήθελες! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος είναι η κατάλληλη εποχή για συμβίωση, αλλά και επίλυση παλαιών διαφορών μεταξύ σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, είσαι αποτελεσματικός και απόλυτα ικανός με ότι κι αν καταπιαστείς και αυτό αναγνωρίζεται! Θα υπάρξουν μάλλον απώλειες οικονομικές, λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact