ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Πέμπτης 28 Φεβρουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, θα κάνεις μια θετική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Αναλογίσου λοιπόν, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και θα νιώσεις δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά και ικανός να το πετύχεις τώρα! Εμπιστεύσου άφοβα τη διαίσθηση σου και αναγνώρισε τον ψυχικό και συναισθηματικό σου κόσμο, ώστε να κατανοήσεις ακριβώς αυτά που θες και να τα κατακτήσεις! Να προτιμήσεις να κινηθείς παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας και θα δεις ότι θα βγεις κερδισμένος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Διώχνεις κάθε ενοχή ή τύψη σήμερα και απολαμβάνεις την μαγεία ενός κρυφού έρωτα που σε αναστατώνει! Ωστόσο, καλό θα ήταν όμως, να επιστρατεύσεις και την λογική, πριν μπλεχτείς σε μία τέτοια κατάσταση! Ιδίως να είσαι δεσμευμένος, ίσως κινδυνέψεις από αποκαλύψεις. Αν πάλι είσαι ελεύθερος, είσαι γοητευτικός, ρομαντικός και τόσο γλυκός, που θα υπάρξουν σίγουρα πολλές κατακτήσεις και θαυμαστές!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, κάνεις αρκετά λάθη, λόγω απροσεξίας, ενώ στον οικονομικό τομέα, σήμερα θα βρεθεί μία λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, έρχονται θετικά γεγονότα και ανανεωτικές καταστάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Εξάγωνο Ήλιου-Άρη! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν, σε βοηθούν αποτελεσματικά και σου αποφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τα μεγάλα όνειρα και τους μεγαλεπήβολους στόχους σου. Επιπλέον, νέες φιλίες έρχονται για να μείνουν και υπάρχει μάλιστα και η πιθανότητα για φιλικές επανασυνδέσεις και επανενώσεις, αν υπήρξαν παλαιότερα παρεξηγήσεις ή τσακωμοί!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, δεσμευμένος ή μη, καταφέρνεις σήμερα και ανανεώνεις, βελτιώνεις και αλλάζεις με ποικίλους τρόπους την ερωτική σου ζωή! Οι φίλοι, σε βοηθούν πολύ τώρα και καταφέρνεις να πραγματοποιήσεις πραγματοποιείς ένα μεγάλο σου ερωτικό όνειρο, όπως για παράδειγμα να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος κάνεις πράξη αυτά που σκέφτεσαι και θες, πολύ πιο εύκολα τώρα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά, δείξε λίγη παραπάνω προσοχή, στην λεκτική προκλητικότητα ή ακόμα και την επιθετικότητα σε συναδέλφους και συνεργάτες. Οικονομικά έχεις τύχη και εύνοια σήμερα, γι’αυτό εκμεταλλεύσου την ημέρα!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Με το Εξάγωνο Ήλιου-Άρη, φίλε Δίδυμε, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως ουσιαστικές εξελίξεις κάθε είδους και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου ή τις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Η κοινωνική σου εικόνα βελτιώνεται στο μέγιστο, αφού σήμερα θα νιώσεις έμπρακτα και λεκτικά, πως οι άλλοι πραγματικά σε αποδέχονται, σε σέβονται και σε θαυμάζουν για τις μέχρι τώρα προσπάθειες και τους αγώνες σου! Δραστηριοποιήσου δυναμικά και έξυπνα, ώστε να αποκτήσεις την κοινωνική αναγνώριση που επιθυμείς!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, το ουσιαστικό ενδιαφέρον του συντρόφου σου, θα ενδυναμώσει την σχέση σας! Πιθανότατα σήμερα, να μιλήσετε κάποια στιγμή, ακόμα και για το επόμενο βήμα του δεσμού σας! Αν είσαι ελεύθερος, αποφασίζεις να βάλεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και έτσι, δεν αποκλείεται σήμερα να κάνεις μία πολύ αξιόλογη και ενδιαφέρουσα γνωριμία, που υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα , τα πράγματα εξελίσσονται άψογα, αφού οι προσπάθειες σου θα φέρουν την πολυπόθητη επαγγελματική επιτυχία! Οικονομικά επίσης παίρνεις ωφέλιμες αποφάσεις που θα σε ωφελήσουν πολύ!

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact