ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 10 Νοεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Η καταπίεση που δέχεσαι από φίλους και συνεργάτες σε εξοργίζει, αγαπητέ Λέων, και παράλληλα σου δημιουργεί την υποχρέωση να κινηθείς με κάθετο τρόπο, γεγονός που δεν σε χαρακτηρίζει σαν άτομο. Περιορίσου στα απαραίτητα και μην βιαστείς να οδηγηθείς σε ρήξη με άτομα για τα οποία τρέφεις ιδιαίτερα συναισθήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα φρόντισε να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου. Απόφυγε συζητήσεις που θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Κράτα χαμηλούς τόνους, επαγγελματικά, και μην ανακατευτείς σε καταστάσεις που δεν σε αφορούν. Τα έξοδα και οι υποχρεώσεις που έχεις συνεχίζονται και αγχώνεσαι πολύ με αυτή την κατάσταση. Να ξέρεις όμως ότι μπορείς να αρχίσεις να ηρεμείς, γιατί έρχονται καλύτερες μέρες για τα οικονομικά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Η φιλία σου με θετικά και σταθερά άτομα θα αναβαθμίσει, αγαπητέ Παρθένε, την καθημερινότητά σου, θα σε χαλαρώσει και θα ενισχύσει τη δημιουργική σου δράση. Οι συμμαχίες που θα προκύψουν θα είναι ιδιαιτέρως πολύτιμες και θα χρειαστεί να δείξεις σοβαρότητα και συνέπεια για να αποδώσουν το μέγιστο δυνατό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα μπορείς να μιλήσεις στον σύντροφό σου για τα σχέδια που έχεις για τη σχέση σας στο μέλλον. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην κάθεσαι αυτή την περίοδο που η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη, γιατί κάτι πολύ καλό πρόκειται να συμβεί στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να βελτιώσεις τις συνθήκες στον επαγγελματικό σου τομέα και να νιώσεις καλύτερα. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί στο μέλλον μπορεί να σε προβληματίσουν.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Η έμπνευσή σου σε κατευθύνει, αλλά παράλληλα σού δημιουργεί άγχος. Χαλάρωσε και άσε τον χρόνο να περάσει, πριν μεγαλώσουν οι υποχρεώσεις. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να δώσεις σε κάθε σου συνεργασία τον καλύτερο εαυτό σου. Όλα θα βελτιωθούν πολύ σύντομα, για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σε προβληματίζουν πολλά πράγματα στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και πάρτε ριζικές αποφάσεις που θα δώσουν χαρά και στους δυο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ευχάριστες εξελίξεις προβλέπονται στον επαγγελματικό σου τομέα, ενώ οι συνεργάτες σου θα σε βοηθήσουν σε θέματα που θέλεις να τελειώνεις. Στα οικονομικά σου, θα έχεις πολλά έξοδα και θα παρασύρεσαι σε περιττές αγορές. Οργανώσου καλύτερα, για να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να εκφράσει κάθε επιθυμία και ανάγκη στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα που θα σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αποφάσεις μελλοντικά. Είναι προτιμότερο να προσπαθήσεις λίγο περισσότερο, παρά να απορείς στο τέλος γιατί δεν τα κατάφερες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου θα πάνε αρκετά καλά και ο σύντροφός σου θα αρχίσει να περνάει πολύ καλά μαζί σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε αρκετά καλά επίπεδα θα κινηθείς, επαγγελματικά, αλλά φρόνιμο θα ήταν να μην κάνεις καμία αλλαγή και να μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις καθόλου άσκοπες αγορές και μην παρασυρθείς σε έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact