ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 10 Νοεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Ο κοινωνικός σου περίγυρος αδυνατεί να αποδεχτεί τον τρόπο που κινείσαι, αγαπητέ Κριέ, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κλίμα ψυχρότητας και περιστασιακών εντάσεων. Μην επιτρέψεις σε αρνητικές διαθέσεις να σε ζημιώσουν μακροπρόθεσμα. Χαλάρωσε και δείξε σε όλους τι αξίζεις. Η ανταπόκριση θα σε ενθουσιάσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη από τον Τοξότη θα σου δώσει τις καλύτερες επιρροές της στα αισθηματικά σου, ώστε η σχέση σου να γίνει ιδανική. Αν ακόμη ψάχνεις ταίρι, εκεί που δεν το περιμένεις, μια καινούργια γνωριμία θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα, αρκεί να δείξεις μεγαλύτερη διαλλακτικότητα προκειμένου να λύσεις κάποια θέματα που είναι σε εκκρεμότητα. Τα οικονομικά σου τα έχεις φτάσει σε πολύ καλό σημείο. Απόφυγε αυτή την περίοδο να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή έξοδα που θα σε βγάλουν εκτός προγράμματος.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Το ερχόμενο διάστημα οι καταστάσεις πρόκειται να αλλάξουν προς το καλύτερο για το ζώδιό σου και θα σου δοθεί η ευκαιρία να νιώσεις πιο ασφαλής. Μην προκαλέσεις με τη στάση σου αγαπημένα πρόσωπα και προσπάθησε να διατηρήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες, ούτως ώστε να πετύχεις όσα επιθυμείς, χωρίς μεγάλη προσπάθεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Κάτι σε προβληματίζει στα αισθηματικά σου και έχεις αρκετό εκνευρισμό. Κάνε μια συζήτηση με το ταίρι σου και ξεκαθάρισέ τα όλα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να τακτοποιήσεις κάποια επαγγελματικά ζητήματα που πιθανόν να ανακόπτουν την πορεία σου. Στα οικονομικά σου, πάψε να κάνεις κινήσεις που μόνο εκτός προϋπολογισμού σε βγάζουν. Φρόντισε να τακτοποιήσεις άμεσα κάποια νομικά και γραφειοκρατικά θέματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Ζητήματα που σου προκαλούν αίσθημα πίεσης, αγαπητέ Δίδυμε, είναι επείγον να τακτοποιηθούν και αν αυτό δεν είναι εφικτό, τουλάχιστον να δρομολογηθούν το συντομότερο. Οι εντάσεις δεν βοηθούν να προχωρήσεις ούτε και να λάμψεις σε κοινωνικό επίπεδο. Χαλάρωσε, λοιπόν και άσε τα πράγματα να αποκατασταθούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει μπει σε μια καλή πορεία και έχεις και σύμμαχο την Αφροδίτη από τον Τοξότη, οπότε όλα θα πάνε πολύ καλά. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, μην ανησυχείς, γιατί οι πλανήτες σε ευνοούν αισθηματικά, ώστε να σου έρθει το καλύτερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολλή όρεξη για αλλαγές στον επαγγελματικό σου τομέα, προκειμένου να καταφέρεις να πετύχεις τους στόχους σου. Στον οικονομικό τομέα, αρκετά προβλήματα και πολλά έξοδα θα σε εκνευρίσουν και θα σου χαλάσουν τη διάθεση. Καλύτερα να μην κάνεις άσκοπες αγορές αυτή την περίοδο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η δημιουργικότητά σου, αγαπητέ Καρκίνε, βρίσκεται σε εξαιρετικά επίπεδα τον τελευταίο καιρό. Δείξε σοβαρότητα, ούτως ώστε να μπορέσεις να ανταποκριθείς στις συνθήκες που θα προκύψουν με τη νέα ανάληψη ευθυνών που θα φέρει η αναγνώριση των δράσεών σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά. Μπορείς να περάσεις υπέροχα, αρκεί να εξωτερικεύσεις τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σου έχεις μεγάλο δυναμισμό, ενώ η ευστροφία σου θα προλάβει πολλές άσχημες καταστάσεις πριν γίνουν. Στα οικονομικά σου, θα δεχτείς προτάσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Κάποιες εκκρεμότητες που έχεις, μπορείς να τις τακτοποιήσεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact