ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 10 Νοεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Πλήρης αναθεώρηση πραγματοποιείται τώρα για το ζώδιό σου σε όλα τα επίπεδα και αισθάνεσαι έξω από τα νερά σου. Μην βιαστείς να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες – αντιθέτως, αξιολόγησε προσεκτικά κάθε δυνατότητα που θα σου παρουσιαστεί και δώσε έμφαση στις λεπτομέρειες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, η Αφροδίτη θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου στα ύψη και το ταίρι σου δεν θα σου χαλάει κανένα χατίρι. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον, αυτή η περίοδος θα φέρει πολλές περιπτώσεις που θα σε ενθουσιάσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς να κάνεις έναν προγραμματισμό στα επαγγελματικά σου και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που ακόμη είναι στάσιμα. Στα οικονομικά, μπορείς να κάνεις συζητήσεις με σκοπό να αυξήσεις τα έσοδά σου. Υπογραφές συμβολαίων και γραφειοκρατικά θέματα ευνοούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Δυσκολίες και παρεξηγήσεις χαρακτηρίζουν το ερχόμενο διάστημα, σε ό,τι αφορά το ζώδιό σου, ενώ προβλέπονται αρκετά εμπόδια που θα τους αφήσουν όλους μετέωρους. Βάλε αυστηρό πρόγραμμα, ούτως ώστε να μπορέσεις να ισορροπήσεις τις καταστάσεις στα απαιτούμενα επίπεδα, προκειμένου να προχωρήσουν οι υποθέσεις σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου πηγαίνουν αρκετά καλά, αλλά εσένα συνεχώς κάτι σου λείπει. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όμορφα και μην αγχώνεσαι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει σε καλή σειρά τα επαγγελματικά σου, αλλά χρειάζεται ακόμη να κάνεις κάποιες κινήσεις για να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις. Απόφυγε να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Σε όποια συζήτηση γίνει σχετικά με οικονομικά θέματα, δείξε πολύ μεγάλη προσοχή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Η οικογένεια σε φορτώνει με πολλές υποθέσεις, αγαπητέ Υδροχόε, που δεν σε αφορούν καθώς προέρχονται από λάθη που έγιναν ερήμην σου. Μην ανακατευτείς και άσε τους άλλους να αποκαταστήσουν τη ζημιά. Η βοήθειά σου θα εκληφθεί ως αδυναμία και θα γίνει αφορμή προς εκμετάλλευση, γεγονός που θα εξοργίσει κάποιο δικό σου άτομο αν δεν γίνει σωστή διαχείριση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου ίσως έχουν κάποια προβλήματα αυτή την περίοδο, τα οποία θα είναι παροδικά. Παρ’ όλα αυτά, φρόντισε να μειώσεις αρκετά τον εκνευρισμό που έχεις αυτή την περίοδο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να φροντίσεις να λύσεις κάποια θέματα που είναι ακόμη προβληματικά, ούτως ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια. Μπορείς να κάνεις οικονομικές συζητήσεις, αλλά έχε κατά νου τι είναι αυτό που σε συμφέρει.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Επιτέλους τα άστρα χαμογελούν στο ζώδιό σου, μετά από ένα μεγάλο διάστημα δυσκολιών. Απόλαυσε την πλανητική εύνοια και μην βιαστείς να διεκδικήσεις απότομα τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σου. Η δικαίωση θα έρθει με αργά και σταθερά βήματα, αλλά θα είναι καθοριστική και με διάρκεια.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου έχουν πάρει άλλη τροπή, πολύ καλύτερη απ’ ότι μέχρι τώρα. Φρόντισε σήμερα να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς, γιατί ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πολλές καταστάσεις στα επαγγελματικά σου που σε προβλημάτιζαν, τώρα θα τις δεις να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για μελλοντικά σχέδια. Στα οικονομικά σου, υπάρχουν υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και θέματα να τακτοποιήσεις άμεσα.

oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact