ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι σκέψεις μέσα στο μυαλό σου, Λέων, είναι πάρα πολλές και κινούνται γύρω από θέματα που αφορούν το μέλλον. Φρόντισε όμως να χαλαρώσεις και να ρίξεις λίγο τους ρυθμούς, αφού η καθημερινότητά σου είναι πολύ έντονη και σου προκαλεί κούραση. Είσαι ένα άτομο πάρα πολύ δυναμικό, αλλά χρειάζεται κάπου – κάπου λίγο να ηρεμείς, με πρόσωπα και σε καταστάσεις που σ’ ευχαριστούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Λέων, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη υπομονή απέναντι στο σύντροφό σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στα επαγγελματικά σου, Λέων, που οφείλεις να εκμεταλλευτείς για να φτάσεις πιο εύκολα στους στόχους σου. Όποιες κινήσεις κάνεις, πρέπει να έχουν μελετηθεί πολύ καλά από πριν. Συναλλαγές σήμερα μπορείς να κάνεις, αλλά στις προτάσεις που μπορεί να δεχτείς στα οικονομικά σου, μην απαντήσεις, πριν σκεφτείς καλά.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, θα περάσεις μοναδικές στιγμές με ένα άτομο του κοινωνικού σου περίγυρου, που έχει πολλά να σου διδάξει. Οι εμπειρίες του, αλλά και οι γνώσεις του, θα σου συνεπάρουν το μυαλό. Γοητευμένος από την παρουσία του, θα θελήσεις να συνεχιστεί αυτή η γνωριμία κι αυτό θα επιδιώξεις με κάθε τρόπο. Θα καταφέρεις να μπεις στο δικό του κόσμο και μόνο όφελος θα έχεις απ’ αυτό.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να είσαι πολύ προσεκτικός σ’ αυτά που λες, Παρθένε μου, αλλά και στο πως κινείσαι απέναντι στο σύντροφό σου. Αν υπάρξουν διαμάχες μεταξύ σας, φρόντισε να μη φτάσουν στα άκρα οι καταστάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Παρθένε, εξελίσσονται αρκετά καλά, αλλά χρειάζεται να δώσεις ακόμη πιο πολλά, για να φτάσεις στην επιτυχία. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά πρέπει να έχεις πρώτα ετοιμάσει σωστό προγραμματισμό. Πρέπει να προσέχεις ιδιαίτερα τα οικονομικά ανοίγματα που θέλεις να κάνεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Ζυγέ, θα ασχοληθείς με το συναισθηματικό κόσμο των ατόμων του φιλικού σου περίγυρου και θα εστιάσεις στα θέματα που τα προβληματίζουν. Αυτό προκαλεί η Πανσέληνος, η οποία γίνεται σήμερα στον Καρκίνο, αναδεικνύοντας ιδιαίτερα συναισθήματα, που έχεις κρυμμένα μέσα σου. Τα ερεθίσματα από τους γύρω σου κι η ευαισθησία σου θα σε κινητοποιήσουν, ώστε να κάνεις πράγματα ουσιαστικά για τους άλλους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα νιώσεις σήμερα προβληματισμό από τη συμπεριφορά του συντρόφου σου, Ζυγέ μου. Προσπάθησε να μιλήσεις μαζί του και να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε απορία έχεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Ζυγέ, θα κινηθούν αρκετά καλά. Μπορείς να κρατήσεις τις ισορροπίες, χωρίς να κάνεις κάποια αλλαγή, και προπάντων να αποφύγεις να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες. Στα οικονομικά σου πρόσεξε λίγο, επειδή θα παρασυρθείς σε πρόσθετα έξοδα και άσκοπες αγορές. Μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να κάνεις προσεκτικές συναλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Σκορπιέ μου, θα δείχνεις υποχωρητικότητα σε καταστάσεις που θέλουν ν’ αλλάξουν οι δικοί σου άνθρωποι και μάλιστα, φαίνεσαι να το χαίρεσαι ιδιαίτερα. Άλλωστε, πάντα μέσα στο μυαλό σου επικρατεί το ρητό ότι «δε χρειάζεται κόπος, αλλά τρόπος» για να γίνουν κάποια πράγματα και να φαίνονται ωραία. Η υπόλοιπη μέρα σου θα κυλήσει αρκετά ήρεμα και θα νιώθεις ιδιαίτερη ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, Σκορπιέ, και να μιλάς περισσότερο με το σύντροφό σου. Έλα πιο κοντά του και πες ανοιχτά αυτά που θέλεις να σου προσφέρει. Να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις την κατάλληλη ανταπόκριση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Σκορπιέ, πρέπει να κάνεις μεγάλο αγώνα για να περάσεις κάποιες ιδέες σου. Πρέπει όμως να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, για να βοηθήσεις τους συνεργάτες σου να καταλάβουν το σκεπτικό σου. Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν περίμενες. Είσαι σε περίοδο που τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι επιτρέπεται να κάνεις σπατάλες.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σήμερα, Τοξότη, θ’ αρχίσεις να απολαμβάνεις την επιτυχία από τους κόπους και την κούραση, που για μεγάλο διάστημα έχεις καταβάλλει. Τα αγαπημένα σου άτομα θα μείνουν αρκετά ευχαριστημένα από τις εξελίξεις και χαίρονται μαζί σου για την πορεία που έχεις τελευταία. Κάποιο φιλικό σου πρόσωπο θα σου πει θετικά πράγματα, τα οποία θα σε κάνουν να αισθανθείς σιγουριά για τη σχέση σας.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η μέρα, Τοξότη μου, είναι πιθανό να φέρει ανανέωση της σχέσης σου ή έναν καινούργιο έρωτα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Τοξότη, θα εξελιχθούν αρκετά καλά, αν δεν αφήσεις κάποιες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, να περάσουν χαμένες. Οι συνεργασίες και η συλλογική δουλειά ευνοούνται σήμερα. Στα οικονομικά σου, θα γίνουν συζητήσεις ή θα έρθουν προτάσεις, για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact