ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Κριέ, που γίνεται η Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θα αποδοκιμάζεις τις απόψεις τρίτων και τη στάση τους απέναντι σε κοινωνικά ζητήματα, πάντα βέβαια με ηρεμία και με ευγένεια. Παρά τις αντιρρήσεις από τους συνομιλητές σου και όσο κι αν προσπαθήσουν να σου αλλάξουν γνώμη, τα επιχειρήματά σου είναι τόσο ισχυρά και λογικά, που πάλι εσύ θα βγεις σωστός. Η πραότητά σου δεν θα εκπλήξει όσους γνωρίζουν τον πραγματικό σου χαρακτήρα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η αισιοδοξία σου, Κριέ, σήμερα θα είναι πολύ μεγάλη και μαζί της, ο ερωτισμός σου θα βρεθεί στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου, Κριέ, σήμερα θα πάνε πολύ καλά. Φρόντισε να αξιολογήσεις σωστά τις προτεραιότητές σου, για να ολοκληρώσεις γρηγορότερα τις υποθέσεις σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Προσπάθησε να κάνεις σωστή διαχείριση για να βγεις από το αδιέξοδο, στο οποίο βρίσκεσαι αυτή την περίοδο.

 

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Με μια πολύ καλή διάθεση, Ταύρε, κι ανεβασμένη την ψυχολογία σου θα περάσει η μέρα, με σένα να απολαμβάνεις κάθε λεπτό της. Η σκέψη σου μόνο σε θετικά πράγματα θα οδηγείται κι αυτό θα δημιουργεί ευχάριστο περιβάλλον και για τους γύρω σου. Η χαρά σου ενδέχεται να μεγαλώσει ακόμη περισσότερο, όταν μάθεις ένα ευχάριστο γεγονός από κάποιο φιλικό σου άτομο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα κυριαρχεί σήμερα μια γενική ασυνεννοησία, Ταύρε μου, στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Καλό είναι να συζητάς πολύ μαζί του και να το βοηθήσεις να καταλάβει καλά μερικά πράγματα, ώστε ν’ αποφύγεις τις παρεξηγήσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, Ταύρε, πρέπει σήμερα να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε σχέση με τις συνεργασίες που θέλεις να κάνεις. Μπορεί οι επιλογές σου να είναι λανθασμένες. Θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις των οικονομικών σου, που σε αγχώνουν εδώ και πολύ καιρό. Αρχίζει όμως μια περίοδος, που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Η μέρα, Δίδυμε, θα είναι πάρα πολύ καλή για σένα, καθώς ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος θα έρθει σήμερα να σου υπενθυμίσει το πόσο καλά του έχεις φερθεί και πόσο το έχεις στηρίξει στις δύσκολες στιγμές του. Είσαι από τους ανθρώπους που θέλουν την απόλυτη δικαιοσύνη γύρω τους και οι άλλοι να είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση. Είναι δεδομένο ότι προσπαθείς πάντα να προσφέρεις και να κάνεις πράγματα θετικά για τους ανθρώπους που αγαπάς.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Προβλήματα που θα έχεις σε άλλους τομείς, Δίδυμε, θα σε απομακρύνουν λίγο από το σύντροφό σου. Φρόντισε μετά να του δείξεις την αγάπη σου και να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, για να περάσεις κάποιες στιγμές μαζί του.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα δημιουργηθούν προβλήματα και παρεξηγήσεις με συνεργάτες σου, Δίδυμέ μου, ενώ θα βγουν στην επιφάνεια προβλήματα του παρελθόντος, που δεν περίμενες. Τα προβλήματα στα οικονομικά σου συνεχίζονται, αλλά δε χρειάζεται να απογοητεύεσαι. Να ξέρεις ότι ξεκινάει μια περίοδος, που τα έσοδά σου θ’ αυξηθούν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Η Πανσέληνος που γίνεται σήμερα στο ζώδιό σου, Καρκίνε, θα σου φέρει πάρα πολλές ευκαιρίες, που δεν περιμένεις. Μπορεί να έχεις κάποιο μικρό εκνευρισμό για καταστάσεις που καθυστερούν, αλλά να ξέρεις, ότι οι αναποδιές είναι προσωρινές. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα έρθουν, αφού είναι πολύ χρήσιμες για το μέλλον. Θ’ ακούσεις ευχάριστα πράγματα κι από το οικογενειακό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο αισθηματικός σου τομέας, Καρκίνε, δεν πάει άσχημα, αλλά φρόντισε να μη δυσκολέψεις τα πράγματα, επειδή θα έχεις τάσεις απαισιοδοξίας και θα βλέπεις αρνητικά κάποια πράγματα που κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα υπάρξουν μερικά προβλήματα με τους συνεργάτες σου, Καρκίνε. Πρέπει να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με πολλή ηρεμία να προσπαθήσεις να τα λύσεις. Η μέρα προσφέρεται για να διορθώσεις πάρα πολλά λάθη στα οικονομικά του παρελθόντος, αλλά και να απαλλαχθείς από ανοίγματα που δεν έχεις ακόμη καλύψει.

Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact