ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 22 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Ο Ήλιος σήμερα κάνει την είσοδό του στο ζώδιό σου, Αιγόκερε, και ξεκινάει η περίοδος των γενεθλίων σου. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ! ! ! Η σημερινή Πανσέληνος στο ζώδιο του Καρκίνου, θα σε οδηγήσει στο να κάνεις ευχάριστα πράγματα παρέα με αγαπημένα σου άτομα, νιώθοντας απαλλαγμένος από το άγχος και τα προβλήματα που περνάς στην καθημερινότητα. Ο προγραμματισμός σου για υποθέσεις που καθυστερούν, θα φέρει τα καλύτερα αποτελέσματα και θα σε οδηγήσει στις λύσεις τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις, Αιγόκερε, πάνω σε καταστάσεις που σε κουράζουν και καταπιέζουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, να κάνεις καινούργια ξεκινήματα ή να διορθώσεις λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν. Στα οικονομικά σου, προσπάθησε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις και ειδικότερα αυτές σε θέματα νόμου. Μπορείς να κλείσεις συμφέρουσες συμφωνίες.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Υδροχόε, θα επιλέξεις να μην ωραιοποιήσεις καταστάσεις των γύρω σου. Θεωρείς ότι η ωμή αλήθεια θα τους ταρακουνήσει και θα δουν, πως οι κινήσεις τους γίνονται σε λάθος μονοπάτια και οδηγούν σε αμφιλεγόμενο αποτέλεσμα. Η άποψη κι η ειλικρίνειά σου αρχικά θα εκτιμηθούν, αλλά έχεις να κάνεις με υπεροπτικά άτομα, που δε δέχονται ότι έχουν κάνει λάθος. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει, αφού σε βάθος χρόνου θα καταλάβουν, ότι σωστές ήταν οι δικές σου απόψεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έλα πιο κοντά στο σύντροφό σου, Υδροχόε, μίλα του με ειλικρίνεια και θα δεις πολλά πράγματα να καλυτερεύουν. Είναι στο χέρι σου να λύσεις προβληματικές καταστάσεις στον αισθηματικό σου τομέα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα ριχτείς στην δουλειά, Υδροχόε, για να τελειώσεις θέματα που θέλεις εδώ και καιρό να δεις ολοκληρωμένα. Απόφυγε πάντως να κάνεις βιαστικές κινήσεις και προπάντων μην αποκαλύψεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Πρέπει να ακολουθείς πιστά τον προγραμματισμό στα οικονομικά σου, για ν’ ανταπεξέλθεις στις πολλές υποχρεώσεις που θα παρουσιαστούν.

 

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Στο προσκήνιο εμφανίζονται σήμερα, Ιχθύ, αλλαγές που επιβάλλεται να γίνουν σε δρομολογημένες καταστάσεις. Αυτό φέρνει μία ημέρα έντονης δραστηριότητας, αφού πρέπει να προλάβεις να τακτοποιήσεις πολλές επιμέρους πτυχές. Θα σου δημιουργηθεί εκνευρισμός, επειδή θα γίνουν από τρίτα άτομα λάθη, που δυστυχώς πρέπει εσύ να διορθώσεις. Το καλό είναι, ότι στο τέλος θα ολοκληρώσεις όλα αυτά που θέλεις και με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ιχθύ, θα πάνε καλύτερα, αν δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον στο σύντροφο σου και προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά του. Συμπαραστάσου του απέναντι σε προβλήματα που μπορεί να έχει αυτή την περίοδο. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, αυτή την περίοδο, με την Αφροδίτη να είναι στο Σκορπιό, θα δεις να σου παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα, Ιχθύ, σήμερα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να διορθώσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και καιρό. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις για ν’ αυξήσεις τα έσοδά σου. Είσαι σε περίοδο που πολλές καταστάσεις θα ισορροπήσουν και θα νιώσεις καλύτερα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact