ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23 Μαρτίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα, Λέων, αρχίζει την ανάδρομη πορεία του και θα ξεκινήσεις να κάνεις ενέργειες, για να φτιάξεις ένα δικό σου τρόπο ζωής, μακριά από τις τετριμμένες, και πολλές φορές μίζερες, καταστάσεις που βλέπεις γύρω σου. Έχεις σχέδια στο μυαλό σου, που θα βελτιώσουν τα πράγματα για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους, ανοίγοντας δρόμους προς μια άλλη κοινωνία, με διαφορετικές αξίες και συνήθειες ζωής.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, Λέων μου, αρκεί σήμερα να διώξεις κάποιες τάσεις επιβολής, που μπορεί να έχεις. Η Αφροδίτη από τον Κριό πάντως ανεβάζει τον ερωτισμό σου στα ύψη. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει ταίρι, να ξέρεις, ότι διανύεις μια περίοδο που η Αφροδίτη σε ευνοεί για να σου έρθουν τα καλύτερα!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Λέων, τα πας πολύ καλά και θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, για να κινηθείς ακόμη καλύτερα. Θέματα που σταματούσαν τα σχέδιά σου, θα βρουν τις καλύτερες λύσεις. Στα οικονομικά σου, πρέπει σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνεις σήμερα, να προσέχεις και να μην προβείς σε κάποια βιαστική κίνηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής, Παρθένε, που από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, βοηθάει να βγάλεις αυτά που αισθάνεσαι και να τα πεις σε δικά σου άτομα. Όσες φορές έχεις εξωτερικεύσει τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου, έχεις βρει βοήθεια και λύσεις. Η εξωστρέφεια του χαρακτήρα σου σε κάνει να εμπιστεύεσαι τους άλλους και να μπορείς να λειτουργείς με συλλογικότητα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα οι καταστάσεις στη σχέση σου, Παρθένε μου, αν δεις με περισσότερη εμπιστοσύνη κάποια πράγματα που κάνει το ταίρι σου για σένα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Παρθένε, έχει αρχίσει να πηγαίνει πολύ καλά και μπορείς και υλοποιείς τα σχέδια, που έχεις ξεκινήσει από παλιά. Τα οικονομικά σου όμως συνεχίζουν και σήμερα να είναι λίγο προβληματικά. Είσαι πάντως σε περίοδο που θα σου γίνουν πολλές προτάσεις, με συνέπεια να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής, Ζυγέ μου, από σήμερα που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει, ακόμη και σε σένα, απώλεια στον έλεγχο των καταστάσεων. Η συνήθης συμπεριφορά σου είναι να έχεις μεγάλη δημιουργικότητα. Επιβάλλεται να φερθείς με ψυχραιμία και ωριμότητα, αντιμετωπίζοντας την ταραχή σου. Κάνε την αρχή και σιγά – σιγά όλα θα σου φανούν ευκολότερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου, Ζυγέ μου, σήμερα θα εξωτερικευτείς περισσότερο στο ταίρι σου και θα περάσετε πολύ καλά οι δυο σας.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Υπάρχει μια αγωνία για το μέλλον των επαγγελματικών σου, Ζυγέ μου. Να ξέρεις όμως, ότι μερικά θέματα μπορεί να καθυστερούν, αλλά η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη! Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις. Μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής, Σκορπιέ, από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, και η ροπή που θα έχεις προς την απροσεξία μαζί με την αφηρημάδα, θα σε βάλουν πολλές φορές σε προβληματισμό. Δεν θα μπορείς να συγκεντρωθείς εύκολα και θα ξεχνάς πράγματα και υποχρεώσεις. Δώσε μεγαλύτερη προσοχή και εστίασε στα σημαντικά, καθώς χάνεις ευκαιρίες και δεν ολοκληρώνεις υποθέσεις που θέλουν άμεσες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στη σχέση σου σήμερα, Σκορπιέ, σε περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις από το ταίρι σου και θα περάσεις πολύ καλά! Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, θα γνωρίσεις αλλαγές που δεν περιμένεις, ενώ έρχεται κι η γνωριμία που επιθυμείς.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η ενεργητικότητα που θα έχεις στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, θα είναι μεγάλη σήμερα. Μπορείς να λύσεις πολλά προβλήματα, που εδώ και καιρό σε ταλαιπωρούν. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην κλείσεις σημαντικές συμφωνίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Ερμής, Τοξότη μου, που από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει ασυνεννοησία με τον περίγυρό σου. Η επιθυμία σου να φτάσεις στην κορυφή σε έχει συνεπάρει κι έχει θαμπώσει τα μάτια σου οτιδήποτε άλλο. Φρόντισε όμως πρώτα τους δικούς σου ανθρώπους, οι οποίοι έχουν πολλά να σου πουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου, Τοξότη μου, σήμερα θα είναι αρκετά ισορροπημένη και θα μπορέσεις να κάνεις αυτά που θέλεις, ώστε να γίνει το ταίρι σου χαρούμενο.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα συμβούν κάποιες αλλαγές στη δουλειά σου, Τοξότη, που θα είναι πολύ ευχάριστες. Θα σου δοθούν αρκετές ευκαιρίες, ώστε να τακτοποιήσεις θέματα που καθυστερούν. Στα οικονομικά σου, σήμερα θα έχεις ροπή στο να ξοδεύεις πάρα πολλά χρήματα. Προσπάθησε να συγκρατηθείς, αφού έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact