ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα, Κριέ μου, ξεκινά την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Σήμερα, θα έχεις τις δικές σου πεποιθήσεις και προτεραιότητες, ενώ είναι απόλυτο δικαίωμά σου να ρυθμίζεις μόνο εσύ τη ζωή σου. Κανένας δεν πρέπει να παρεμβαίνει στις αποφάσεις σου και να απαιτεί από εσένα υπακοή. Κάνε τους κοντινούς σου ανθρώπους να καταλάβουν, ότι ακούς και σέβεσαι τις συμβουλές και την καθοδήγησή τους, όμως η τελική απόφαση είναι δική σου ευθύνη και δικαίωμα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η κατάσταση της σχέσης σου, Κριέ μου, μπορεί αυτή την στιγμή να μη σου αρέσει και τόσο. Η περίοδος όμως είναι αρκετά ευνοϊκή, για να ισορροπήσεις τα πράγματα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Κριέ, ξεκινάει για σένα μια καινούργια περίοδος, κατά την οποία οι ευκαιρίες θα έρχονται η μία μετά την άλλη και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου. Θα σου παρουσιαστούν προοπτικές, που θα βοηθήσουν να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Πρέπει να σκεφτείς πιο σοβαρά μερικές προτάσεις που θα σου γίνουν, διότι φαίνονται να είναι πολύ καλές.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα, Ταύρε μου, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και αυτή τη μέρα θα έχεις την τάση να μην προσέχεις την πραγματικότητα και να φαντάζεσαι τη ζωή που θα ήθελες να έχεις. Δες όμως μερικές καταστάσεις πιο ρεαλιστικά, διότι χρειάζονται άμεσες λύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην προσπαθήσεις, Ταύρε, να λύσεις σήμερα προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σου. Προσπάθησε να περάσεις χαλαρά και ήρεμα.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις φέρει τα επαγγελματικά σου σε πολύ καλό δρόμο, Ταύρε, και το σωστό είναι να μην προσπαθήσεις να αλλάξεις κάτι. Φυσικά, σήμερα να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Για να ισορροπήσουν τα οικονομικά σου, πρέπει να μην κάνεις καθόλου καινούργια ανοίγματα, που θα σε θέσουν εκτός προγραμματισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, Δίδυμε, και θα νιώσεις ότι η εμπιστοσύνη και η ειλικρίνεια είναι αυτά που χρειάζεσαι από τα προσφιλή και φιλικά σου πρόσωπα, θεωρώντας ότι είναι τα βασικά στοιχεία για τις ανθρώπινες σχέσεις. Σήμερα οι φιλίες σου θα γεμίζουν την ψυχή σου και θα νιώθεις ζεστασιά όταν είσαι με δικά σου άτομα, που μπορούν να σε καταλάβουν και να σου δώσουν την σωστή συμβουλή.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Δίδυμέ μου, προσπάθησε να εκφράσεις σαφώς περισσότερα συναισθήματα, για να νιώσει το ταίρι σου καλύτερα μαζί σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Φρόντισε να κινηθείς χαλαρά σήμερα στη δουλειά σου, Δίδυμε, χωρίς να κάνεις κάποια βιαστική κίνηση. Θα σου δοθούν πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα που καθυστερούν. Πρέπει να δείξεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, διότι θα προκύψουν ξαφνικά έξοδα, που δεν είχες προβλέψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής από σήμερα, Καρκίνε, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα καταλάβεις, πως οι ρυθμοί της καθημερινότητας και ο τρόπος συμπεριφοράς των ανθρώπων σού είναι μάλλον δυσάρεστοι. Σήμερα, θα αποτραβηχτείς στο δικό σου κόσμο και θα οραματίζεσαι μια κοινωνία ιδανική, χωρίς άγχη και δύσκολες καταστάσεις, όπου η ζωή είναι γεμάτη ομορφιά και οι άνθρωποι ευτυχισμένοι. Φρόντισε να ανασυνταχτείς όμως, διότι υπάρχουν μερικά θέματα που θέλουν πρακτική αντιμετώπιση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Καρκίνε, να περάσεις πολύ καλά στη σχέση σου, αρκεί να μην αναφερθείς σε καταστάσεις από την καθημερινότητά σου, που μπορεί να σε αγχώνουν, αλλά δεν αφορούν το ταίρι σου.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Καρκίνε, θα ανοιχτούν καινούργιοι ορίζοντες για να κάνεις νέα πράγματα. Με ό,τι ασχοληθείς, να ξέρεις, θα έχεις μεγάλη επιτυχία. Έχεις φέρει τα οικονομικά σου σε ισορροπία, οπότε φρόντισε να μείνεις εντός προγραμματισμού. Απόφυγε τα άσκοπα έξοδα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Kάντε κλικ για να συνεχίσετε

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

10 φορές που Υπουργοί ΖΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κρύφτηκαν πίσω απο το Νόμο περί ευθύνης υπουργών

«Πρώτη φορά αριστερά»… Μια από τις μεγαλύτερες συκοφαντίες…

Μεγάλη εβδομάδα 2019: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθούν χρήματα σε…

Άνδρας έσφαξε πιτ μπουλ με 17 μαχαιριές και του έκοψε την καρωτίδα

Πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα στην Αργυρούπολη, καθώς άγνωστος…

Ο Ακάρ απαιτεί αποστρατικοποίηση των νησιών του Αιγαίου

Το πρωί του Σαββάτου, ο υπουργός Άμυνας της…

Ραγίζει καρδιές ο σύντροφος της Νεκταρίας που σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Ναύπλιο

Συγκλονισμένοι είναι ακόμη οι κάτοικοι στο Ναύπλιο μετά…

Ο Πολάκης που «μας έχει όλους», ζητά να μην αρθεί η ασυλία του

Ο κ.Πολακης, που μας «έχει όλους και αυτός…

Αυτό που δεν έκανε η Ελλάδα, θα το κάνει η Ολλανδία στους Αλβανούς

Η χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης επανέφερε τις θεωρήσεις…

«Μούφα» το σχέδιο «Πυθία» για τη δολοφονία Καραμανλή

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δημοσιεύουν τα «ΝΕΑ»…

Θανάσης Χειμωνάς: «Ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες» όσοι διαμαρτύρονται για την Συμφωνία των Πρεσπών

«Ψεκασμένοι ακροδεξιοι φασίστες» είναι όσοι διαμαρτύρονται για την…
contact