ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 23 Μαρτίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο Ερμής, Αιγόκερε, από σήμερα που ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα οδηγήσει στο να αναλώνεσαι σε καταστάσεις, που δε σου προκαλούν ενδιαφέρον. Αυτό θα σε κάνει να νιώθεις, ότι δεν υπάρχει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στη ζωή σου. Μην ακολουθείς τα ενδιαφέροντα και τις επιθυμίες των ανθρώπων του περιβάλλοντός σου, αλλά αντίθετα αναζήτησε πράγματα που θα σε γεμίσουν και θα σε κάνουν να νιώσεις ικανοποίηση.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου σήμερα θα κινηθεί σε καλά επίπεδα, Αιγόκερε. Φρόντισε να πλησιάσεις περισσότερο το ταίρι σου και να του εκφράσεις όλα αυτά τα συναισθήματα που έχεις.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου κινούνται πολύ καλά, Αιγόκερε. Μπορείς όμως σήμερα να προγραμματιστείς περισσότερο, αποφεύγοντας τις βιαστικές κινήσεις. Στα οικονομικά σου, θα αρχίσεις να ισορροπείς, ενώ τα έσοδά σου θα ξεκινήσουν να αυξάνονται. Να δεχτείς προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, καθώς θα είναι συμφέρουσες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής, Υδροχόε μου, από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και θα φέρει κάποιες καθυστερήσεις. Έδωσες πολύ μεγάλο βάρος σε καταστάσεις και γεγονότα που δεν είχες υπολογίσει σωστά και τώρα βλέπεις, ότι με τις τότε αποφάσεις σου έχασες κάποιες ευκαιρίες. Σκέψου όμως, πως για ό,τι έκανες, υπήρχε λόγος και μη μετανιώνεις, καθώς από όλα αυτά – όση πικρία και να σου άφησαν – πήρες εμπειρίες.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Υδροχόε, θα μπορέσεις να συζητήσεις με το ταίρι σου και να βρεις λύσεις σε πολλά θέματα γύρω από τη σχέση σας. Η διάθεσή σου θα είναι πολύ καλή και ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου σήμερα, Υδροχόε, μπορείς να πιέσεις κάποιες καταστάσεις για θέματα που είναι κοντά στην ολοκλήρωσή τους. Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει και μην ξεφύγεις από τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Πρέπει να οργανωθείς περισσότερο και να μην κάνεις άλλα ανοίγματα.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Ο Ερμής, Ιχθύ, που από σήμερα ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του, θα φέρει στασιμότητα σε κάποιες υποθέσεις που θέλεις να τελειώνεις. Για να ακολουθήσεις έναν δρόμο, θέλεις πάντα να ξέρεις εκ των προτέρων τον προορισμό. Απεχθάνεσαι το άγνωστο και η ανάγκη σου για βεβαιότητα αργοπορεί κάποιες φορές τα βήματά σου. Προσπάθησε να κάνεις την υπέρβασή σου, να αντιμετωπίσεις το δισταγμό σου για το άγνωστο και σε βεβαιώνω, ότι η επιτυχία είναι πολύ κοντά σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα, Ιχθύ, να κάνεις τις προτάσεις σου στο ταίρι σου για να περάσετε πολύ όμορφα μαζί. Μην διστάσεις, καθώς οι ιδέες που έχεις είναι πάντα καλές.
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θέματα, Ιχθύ, πηγαίνουν πολύ καλά. Μπορείς σήμερα να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια ζητήματα, που ακόμη δεν προχωρούν. Στο τέλος όλα θα τα καταφέρεις πολύ καλά. Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα. Μπορείς όμως να αυξήσεις τα εισοδήματά σου με κάποιες αλλαγές έξυπνες, που είσαι σε θέση να κάνεις.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact