ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, έχει εξαιρετικά ευνοϊκή και δυναμική επιρροή στο δικό σου ζώδιο! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί τώρα και θα δεις ότι όλες σου οι προσπάθειες, για την υλοποίηση των στόχων και των σχεδίων σου, που αφορούν την βελτίωση της ζωής σου, επιτέλους ανταμείβονται και στέφονται με επιτυχία! Μην ξεχνάς, η παροντική δημιουργικότητα σου, είναι και το κλειδί της επιτυχίας σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Την μεγαλύτερη εύνοια στην αισθηματική ζωή, την απολαμβάνεις εσύ που είσαι ελεύθερος, αφού είναι πολύ πιθανό να κάνεις τώρα μια νέα γνωριμία, ένα ραντεβού ή μία επικοινωνία, που θα εξελιχθεί σε μία σταθερή και όμορφη σχέση, όπως ακριβώς χρειάζεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ρομαντισμό, πάθος, αλλά και ευκαιρίες να βάλεις τις βάσεις που χρειάζονται για το μέλλον της σχέσης σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην διστάσεις στιγμή σήμερα να πάρεις πρωτοβουλία ή να κάνεις μία σημαντική κίνηση, σε επάγγελμα ή χρήμα! Η επιτυχία είναι σχεδόν σίγουρη!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Σκορπιέ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη την σημερινή ημέρα, ευνοεί απόλυτα τον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας! Συγγενικές σχέσεις που ίσως σε προβλημάτιζαν καιρό τώρα, σήμερα μπορούν να διορθωθούν και εσύ να κάνεις τις σημαντικές ωφέλιμες αλλαγές, που χρειάζονται. Άρπαξε την ευκαιρία και αξιολόγησε κάποιες παρελθοντικές καταστάσεις και απαλλάξου από αυτές που αποτελούν εμπόδια στην ζωή σου! Πες ναι σε πρωτοβουλίες και αποφάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, τώρα θα έχεις άπειρες ευκαιρίες για την πολυπόθητη επανασύνδεση, που τόσο καιρό περίμενες! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις μία και καλή, παλαιά προβλήματα της σχέσης σου με τον σύντροφο και επιπλέον, έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Πριν από κάθε σου ερωτική απόφαση, συμβουλέψου την αυξημένη διαίσθηση σου!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επιτέλους, σήμερα λύνονται παλαιά προβλήματα στον επαγγελματικό και τον οικονομικό τομέα, που καιρό τώρα σε ταλαιπωρούν!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα βοηθηθείς με ποικίλους τρόπους ώστε να βελτιώσεις τη ζωή σου, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού και θα αισθανθείς πως οι αγώνες σου, επιτέλους ανταμείβονται! Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, με γνωστούς , αδέρφια και γείτονες! Γενικά, μπορείς και μεταδίδεις τις σκέψεις και τις απόψεις σου και πείθεις τους άλλους πιο εύκολα για αυτές!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο ερωτικός τομέας, όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σου ανοίγει νέους δρόμους για ανανεωτικά ξεκινήματα, που επιτέλους ανταποκρίνονται περισσότερο στα ιδανικά που έχεις για την αγάπη και τον έρωτα! Γενικά ο συναισθηματικός τομέας στην παρούσα φάση, σε καλύπτει απόλυτα συναισθηματικά και κυρίως επικοινωνιακά. Δέχεσαι χαρούμενα νέα, μηνύματα και τρυφερά λόγια!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου ζητήματα, πες ναι σε πρωτοβουλίες για νέες συμφωνίες, συνεργασίες, υπογραφές και έγγραφα!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact