ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη σήμερα, είναι σίγουρα η ιδανική ευκαιρία για σένα, να προγραμματίσεις και να οργανώσεις την ζωή σου! Είσαι αποφασιστικός και επίμονος και η συγκεκριμένη όψη σε βοηθά να προστατεύσεις αποτελεσματικά τα κεκτημένα σου και ό,τι αξίζει για σένα! Απολαμβάνεις τις μικρές χαρές της ζωής και ανταμείβεσαι για τους μέχρι τώρα κόπους σου! Αξιοσημείωτη και αξιοθαύμαστη είναι η ώριμη αυτοεκτίμηση σου, την παρούσα περίοδο!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα και πολύ πιθανόν να υπάρξει η έναρξη μίας νέας σχέσης σταθερής και βασισμένης στην αμοιβαία εμπιστοσύνη! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις στιγμές πάθους και αισθησιασμού με τον σύντροφο. Για το λόγο αυτό, μην χαλάσεις την ερωτική ατμόσφαιρα με κρίσεις ζήλιας και κτητικότητας!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, θα έχεις πολλές ευκαιρίες, ιδίως αν ψάχνεις νέα εργασία! Οικονομικά έρχονται νέες πηγές κέρδους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη σήμερα, σε ανταμείβει για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες σου! Βάλε τώρα τις σωστές ισορροπίες σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και θα δεις πως θα έχεις σίγουρη επιτυχία σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου! Είσαι ώριμα γοητευτικός, αλλά και πολύ αποτελεσματικός στις δράσεις σου και τα θετικά αποτελέσματα που θα έχεις τώρα, θα έρθουν για να μείνουν και αργότερα!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις και ανανεώνεις την σχέση σου με τον σύντροφό σου, πετυχαίνεις στόχους, απολαμβάνεις σεξουαλική ζωή και εκπληρώνεις επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, αλλά νιώθεις έντονα την ανάγκη σας σοβαρή και μόνιμη δέσμευση, η σημερινή ημέρα είναι η απόλυτη ευκαιρία, αφού μπορείς να γοητεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο το οποίο σε ενδιαφέρει!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αρκετά θετικές θα είναι οι εξελίξεις στον τομέα της καριέρας, αφού τουλάχιστον ένας στόχος θα επιτευχθεί! Οικονομικά θα κάνεις αρκετά περίσσια έξοδα, αλλά τουλάχιστον θα τα ευχαριστηθείς!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη σήμερα, μπορεί φαινομενικά να μην σου φέρει μεγάλες αλλαγές ή πολλά γεγονότα στη ζωή σου, αλλά σίγουρα θα σου φέρει ευκαιρίες που αν τις εκμεταλλευτείς σωστά, θα δεις θεαματικές αλλαγές στην διάθεση σου και στην ψυχολογία σου! Αναζητάς και καταφέρνεις να αναγνωρίσεις και να στηρίξεις τις αξίες, τις επιθυμίες και τις βαθιές ανάγκες σου! Κάνε έναν απολογισμό, ώστε να μπορέσεις να απαλλαχθείς από οτιδήποτε αρνητικό ή τοξικό!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα ερωτικά σου, σβήνεις επιτέλους κάθε ανασφάλεια! Είσαι γοητευτικός, σαγηνευτικός και μπορείς να πετύχεις ακόμα και τους μεγαλύτερους στόχους σου στον έρωτα! Αν είσαι ελεύθερος κάνεις νέες γνωριμίες και ίσως την έναρξη μίας νέας σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος εντιμότητα και σταθερότητα στην σχέση σου και ναι, τώρα το πετυχαίνεις με ευκολία!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, αγγίζεις την επιτυχία λόγω της δημιουργικότητάς σου! Οικονομικά τα σχέδια βελτίωσης που έκανες, δείχνουν τα θετικά αποτελέσματα τους!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact