ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 25 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Κριέ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο για σένα! Οι πλανήτες σε αποζημιώνουν για όλες τις προσπάθειες και τους αγώνες που έχεις κάνει, αλλά και για όλες τις απογοητεύσεις ή στεναχώριες που σου έδωσαν πρόσωπα και διαπροσωπικές σχέσεις που λανθασμένα εμπιστεύτηκες στο παρελθόν. Τώρα πια, μπορείς να αισιοδοξείς και να κάνεις ωφέλιμες ριζικές αλλαγές σε ό,τι κι αν σε ενοχλεί ή φέρνει εμπόδια στην ζωή σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος και σε απασχολεί ένα πρόβλημα στην σχέση σου, ζήτα άμεσα συμβουλή από τους φίλους σου! Από εκείνους, θα έρθει η ιδανική λύση για αυτό το θέμα που σε προβληματίζει καιρό τώρα! Αν είσαι ελεύθερος, θα δεις νέους δρόμους να ανοίγονται μπροστά σου γεμάτους ερωτικές ευκαιρίες, γνωριμίες και προοπτικές! Ναι, μπορείς τώρα να πραγματοποιήσεις ένα μεγαλεπήβολο συναισθηματικό στόχο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σου δίνονται σήμερα αρκετές ευκαιρίες και δυνατότητες σε χρήμα και επάγγελμα, που σου επιτρέπουν να διεκδικήσεις στόχους που επιδιώκεις, εδώ και καιρό!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη, σου δίνει την σημερινή ημέρα, την ευκαιρία να οργανώσεις καλύτερα την ζωή σου, το πρόγραμμα σου και να σχεδιάσεις μία στρατηγική που θα σε βοηθήσει να εκπληρώσεις ουσιαστικά όνειρα και φιλοδοξίες! Καταφέρνεις τώρα και ξεφεύγεις από αδιέξοδες καταστάσεις ή τοξικές σχέσεις! Διεκδίκησε χωρίς δεύτερη σκέψη στόχους, που αφορούν την πρόοδο σου και την κοινωνική σου καταξίωση!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Στον ερωτικό τομέα, πες όχι σε μια κρυφή ή απαγορευμένη σχέση! Αυτό που χρειάζεσαι είναι κάτι πιο σοβαρό, επιφανές και αποδεκτό από τον περίγυρο σου, γι’αυτό επικεντρώσου σε νέες γνωριμίες. Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι απίστευτα ευνοημένος σήμερα! Ναι, έχεις τώρα την απόλυτη ευκαιρία να κάνεις ή να διεκδικήσεις το επόμενο μεγάλο βήμα της επισημοποίησης!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Αν εργάζεσαι σκληρά, με σύνεση και με σύστημα, σήμερα θα ανταμειφθείς στο έπακρο! Οικονομικά, κλείνεις εκκρεμότητες και ξεμπερδεύεις με χρέη !

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Φίλε Δίδυμε, το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σε ευνοήσει ιδιαίτερα, σε ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις τώρα! Έχεις την ευκαιρία, να εκμεταλλευτείς με διάφορους τρόπους την ουσιαστική σου τύχη και να γευτείς την επιτυχία και την ευτυχία, σε όλους τους τομείς της ζωής σου και κυρίως στις διαπροσωπικές σου επαφές και σχέσεις! Αλλάζει η διάθεση σου, έχεις κέφι και είσαι αισιόδοξος! Πες ναι, σε εποικοδομητικές γνωριμίες και συναντήσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις νέες ουσιαστικές νέες γνωριμίες, αξιόλογο και πλούσιο φλερτ, αλλά και ευχάριστα μηνύματα από το άτομο, που ενδεχομένως, ήδη σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σε συζητήσεις που στοχεύουν στην ενδυνάμωση ή την ανανέωση της σχέσης σου! Πες ναι, σε παθιασμένες, ερωτικές και αισθησιακές στιγμές!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, έρχονται νέα ξεκινήματα και πολλά οφέλη! Μην κάθεσαι λοιπόν με σταυρωμένα τα χέρια!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact