ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Καρκίνε, η μέρα είναι καλή για να αναθερμανθούν σχέσεις, από τις οποίες έχεις απομακρυνθεί λόγω της επιβαρυμένης σου καθημερινότητας. Φρόντισε, λοιπόν, να μη χάσεις τους φίλους σου χωρίς λόγο, ειδικά στη φάση που βρίσκεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σου χρειάζεται σύντομα, Καρκίνε, να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου, περνώντας ρομαντικά κι ερωτικά, μακριά από τις ευθύνες που έχεις σε άλλους τομείς της καθημερινότητάς σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ξέρεις πολύ καλά, Καρκίνε, τι πρέπει να κάνεις στην εργασία σου. Μην ανακοινώσεις, λοιπόν, τα σχέδια που έχεις για το μέλλον, σε άτομα που δεν πρέπει. Θα δεχτείς προτάσεις που θα σ’ ενθουσιάσουν, αλλά πρέπει να δεις, αν πραγματικά βελτιώνουν τα έσοδά σου.

ΛΕΩΝ

Γενικά
Οι ιδέες και τα σχέδιά σου είναι εξαιρετικά, Λέων, και το μόνο που χρειάζεσαι είναι λίγο κουράγιο για την υλοποίησή τους. Σήμερα, θα βρεθούν οι άνθρωποι που θα σε στηρίξουν και θα σου δώσουν ψυχική δύναμη κι αυτοπεποίθηση, στο βαθμό που χρειάζεσαι.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς να πας ακόμη καλύτερα στη σχέση σου, Λέων, αν πρώτα ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που έχεις για το ταίρι σου. Μην επιχειρήσεις πάντως να μιλήσεις μαζί του, αν δεν έχεις πάρεις τις οριστικές σου αποφάσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα θέματα της εργασίας σου, Λέων, θα σου παρουσιαστούν κάποιες ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Για να το πετύχεις, ρίξε τους τόνους και φρόντισε να μειώσεις τον εκνευρισμό σου. Θα έχεις ανοδική πορεία στα οικονομικά σου, ενώ θα δεχτείς προτάσεις που θ’ αυξήσουν τα έσοδά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα, Παρθένε, η μέρα προσφέρεται για να θέσεις νέους στόχους. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να τους επιτύχεις, αρκεί εσύ να το πιστέψεις πρώτα. Οι δυνατότητές σου είναι απεριόριστες και μ’ ένα σωστό πρόγραμμα μπορείς να κάνεις θαύματα. Η τύχη είναι με το μέρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, Παρθένε, σήμερα θα σου δημιουργηθούν κάποιες απορίες για τη στάση που κρατά το ταίρι σου. Μην αλλάξεις συμπεριφορά απέναντί του, αλλά μίλα του με ειλικρίνεια.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Παρθένε, σήμερα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στις συνεργασίες σου ή σε καινούργια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Κινήσου αργά και σταθερά, καθώς τυχόν βιαστικές κινήσεις θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις οικονομικές ευκαιρίες, για να είσαι καλά στο μέλλον. Οι χρηματικές συναλλαγές και διεκδικήσεις ευνοούνται.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact