ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το σύμπαν συνωμοτεί υπέρ σου, Ζυγέ, κι είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσεις για οποιονδήποτε λόγο. Καλό θα ήταν να μην αγνοήσεις μερικές καλές συμβουλές από το φιλικό σου περιβάλλον, που θα σε βοηθήσουν στη νέα σου αρχή. Εσύ τόλμα κι όλα θα πάνε καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η επικοινωνία που θα έχεις σήμερα με το σύντροφο σου, Ζυγέ, θα είναι ποιοτική. Μην παρασυρθείς όμως από τον παρορμητισμό σου και πεις λόγια που μπορεί να τον στενοχωρήσουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μπορείς σήμερα να συνεργαστείς επιτυχώς, Ζυγέ, αλλά και να κάνεις καινούργια ξεκινήματα. Οι προβληματικές καταστάσεις που είχες με συνεργάτες σου, αρχίζουν να λύνονται με τον καλύτερο τρόπο. Θέλεις να βελτιώσεις γρήγορα τα οικονομικά σου και κάνεις τα πάντα για να έχεις περισσότερα έσοδα. Μην προχωρήσεις όμως σε κάποια βιαστική κίνηση πάνω στον πανικό σου και πάρεις λάθος αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Από το αδιέξοδο που βρίσκεσαι θα σε βγάλει η σημερινή μέρα, Σκορπιέ. Εμπιστεύσου ανθρώπους και γεγονότα, για να οδηγηθείς σε λύσεις, που μέχρι τώρα σου φαίνονταν αδύνατες. Δε χρειάζονται σπασμωδικές κινήσεις, αλλά μελετημένες και μεθοδευμένες επιλογές.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρέπει σήμερα να προσέχεις τη συμπεριφορά σου, Σκορπιέ μου, διαφορετικά οι κινήσεις σου θα εκνευρίσουν το σύντροφό σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, προσπάθησε να δεις μερικά πράγματα πιο ρεαλιστικά και να μην εξιδανικεύεις άτομα και καταστάσεις του παρελθόντος.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Σκορπιέ, σήμερα τα πράγματα θα πάνε αρκετά καλά. Πολλές υποχρεώσεις και φόρτος εργασίας θα σε κάνουν να κουραστείς, αλλά τελικά θα πετύχεις τους στόχους σου. Έχεις βάλει πολύ καλές βάσεις από το παρελθόν στα οικονομικά σου. Απόφυγε όμως σήμερα να κάνεις σημαντικές συναλλαγές που αφορούν το μέλλον.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Αν δεν πετάξεις τις εμμονές από πάνω σου, Τοξότη, δε θα μπορέσεις ν’ αντιληφθείς και να εκμεταλλευτείς τη μεγάλη τύχη που θα σου παρουσιαστεί. Φρόντισε να βλέπεις τα πράγματα πιο σφαιρικά, ώστε οι εξελίξεις να σε βρουν ετοιμοπόλεμο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Θα περάσεις σήμερα αρκετά καλά με το σύντροφό σου, Τοξότη, αν αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν προβληματικές καταστάσεις της σχέσης σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Τοξότη, σήμερα θα έχεις πολύ μεγάλη επιτυχία με κύριο όπλο την υπεύθυνη στάση σου απέναντι σε προβλήματα Στα οικονομικά σου, θα βρεθείς σε στασιμότητα, παρόλο που θέλεις ν’ αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Δυστυχώς αυτή η μέρα φέρνει καθυστερήσεις και πολλά έξοδα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Κάποιες μικροπαρεξηγήσεις που είχαν λάβει χώρα στο οικογενειακό σου περιβάλλον, Αιγόκερε, τώρα πια παύουν να υφίστανται κι ευτυχώς χωρίς απώλειες για όλους. Σήμερα, η μέρα ευνοεί τέτοιες υποθέσεις κι είναι ευκαιρία να βάλεις σε νέα βάση τη σχέση σου με την οικογένειά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να κρατήσεις την ψυχραιμία σου, Αιγόκερέ μου, για κάποια πράγματα που θα κάνει ο σύντροφός σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Οι προοπτικές που έχεις στον επαγγελματικό σου τομέα, Αιγόκερε, είναι πολύ καλές και σήμερα θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείς. Τα οικονομικά σου θα έχουν μερικές διακυμάνσεις κι οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός απέναντι σε κάθε συναλλαγή.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact