ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια του Σαββάτου 29 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Μπορείς να ηρεμήσεις και να ησυχάσεις, Κριέ. Η σημερινή μέρα θα σου δείξει, πως τα πράγματα οδηγούνται σε καλύτερες καταστάσεις, ενώ κι η τελική τροπή θα είναι αυτή που επιθυμείς, αφού οι κόποι σου δε θα πάνε χαμένοι. Κοίτα να το απολαύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα στα αισθηματικά σου, Κριέ, να συζητήσεις με το σύντροφό σου, για να λύσετε καταστάσεις που δυσκολεύουν τη σχέση σας και σας πληγώνουν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Καταφέρνεις αυτά που θέλεις, Κριέ, αλλά αυτή την περίοδο απόφυγε να κάνεις ριζικές, επαγγελματικές αλλαγές. Τα οικονομικά σου είναι σε σταθερή πορεία. Αν αποφύγεις τα περιττά έξοδα, θα παραμείνεις εντός προϋπολογισμού.

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Μην τραβάς άλλο το σχοινί, Ταύρε μου, αφού υπάρχει ο κίνδυνος να σπάσει κι αυτό δε σε συμφέρει καθόλου. Η αδιαλλαξία μόνο προβλήματα μπορεί να φέρει. Δε θα χάσεις κάτι, αν δώσεις λίγο χώρο και στους άλλους. Όταν το κάνεις, θα δεις πως δεν είναι τόσο τρομερό, όσο το φανταζόσουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου, Ταύρε, σήμερα θα κινηθούν σε καλά επίπεδα. Απόφυγε πάντως να εκνευριστείς από συζητήσεις που θα γίνουν με το σύντροφό σου, για προβληματικές καταστάσεις που αφορούν τη σχέση σας.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Με την ευελιξία σου, Ταύρε, καταφέρνεις πολλά στο χώρο της εργασίας σου, όπως το ν’ αποφύγεις να κλείσεις συμφωνίες, στις οποίες δεν μπορείς ν’ ανταπεξέλθεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός στα οικονομικά σου και ό,τι κάνεις, να είναι προϋπολογισμένο. Αυτό, επειδή τα έξοδα για περιττές αγορές θα είναι το χαρακτηριστικό της μέρας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Δε χρειάζεται να είσαι τόσο επικριτικός με τους φίλους σου, Δίδυμέ μου. Τις δικαιολογίες και τα ελαφρυντικά του εαυτού σου, δώσε και στους άλλους, διαφορετικά, θα τους κάνεις να σου κρύβουν πράγματα και να σου λένε ψέματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να περάσεις υπέροχα, Δίδυμε, αν δεις με περισσότερο ενδιαφέρον τα αισθηματικά σου και δεν αναλώνεσαι τόσο πολύ σε άλλες υποχρεώσεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις πάρα πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, Δίδυμέ μου, που σήμερα πρέπει να αντιμετωπισθούν κατά προτεραιότητα. Προσπάθησε να μείνεις μακριά από οποιαδήποτε οικονομική συναλλαγή, που είναι σημαντική για σένα.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact