ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Μαΐου

ΛΕΩΝ

Γενικά
Καλό μήνα, φίλε Λέοντα! Σήμερα, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου δώσει ουσιαστική τύχη και εύνοια, σε ό,τι κι αν κάνεις ή επιδιώξεις! Παρόλο που κάποιες συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, στο τέλος θα σου δώσουν πολλές σπουδαίες ευκαιρίες να πετύχεις τους υψηλούς σου στόχους σήμερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα έχετε σήμερα την ευκαιρία με τον σύντροφο να κάνετε μία έξοδο ή μετακίνηση, που θα ανανεώσει ή θα ενδυναμώσει την σχέση σας! Αν έχεις σχέση από απόσταση, οι συνέπειες της σημερινής σας επικοινωνίας, θα είναι σίγουρα ευχάριστες! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού και φλερτ! Φρόντισε μόνο να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έρχεται μία ευκαιρία για ένα νέο ξεκίνημα, που υπόσχεται επιτυχία! Οικονομικά, πετυχαίνεις έναν υψηλό στόχο, αρκεί να κόψεις τα περιττά έξοδα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Καλό μήνα, αγαπητέ Παρθένε! Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου, κυρίως όσον αφορά τις βαθιές σου επιθυμίες και συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Το Εξάγωνο Ερμή-Άρη σε ωθεί, να χρησιμοποιήσεις την διορατικότητα και την πειθώ σου σε επαφές και επικοινωνίες, ώστε να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Προσοχή μόνο, στην καχυποψία, που θα σου προκαλέσει το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να σαγηνεύσεις με ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει, εδώ και καρό! Αν είσαι δεσμευμένος, κερδίσεις τον έλεγχο στην σχέση σου και απολαμβάνετε με το ταίρι σου πάθος και καυτές στιγμές! Ωστόσο μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς τον σύντροφο σου, γιατί θα τον απογοητεύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα καταφέρνεις και τακτοποιείς οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες! Επαγγελματικά, αντιμετωπίζεις κάποια προβλήματα, που αφορούν τις συναδελφικές σου σχέσεις!

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Καλό μήνα, αγαπητέ Ζυγέ, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σε ωθήσει σήμερα, σε κάποιες δυναμικές και ωφέλιμες αποφάσεις, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα βελτιώσει πολύ την πορεία της ζωής σου, αφού μέσα από αυτές θα πετύχεις προσωπικούς στόχους και σκοπούς! Το ταυτόχρονο βέβαια Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, θα σε αναγκάσει μέσα από κάποιες αλήθειες που θα ακούσεις, να αλλάξεις συμπεριφορά και να γίνεις πιο σοβαρός και ολιγαρκής!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται σίγουρα νέες σπουδαίες γνωριμίες και αν ήδη σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο άτομο, ενδεχομένως να κάνει κίνηση μέσα από ένα μήνυμα ή τηλεφώνημα, για να σε προσεγγίσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να περιμένεις σήμερα την πλήρη παθιασμένη ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο, η οποία βελτιώνεται σημαντικά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, στηρίζεσαι στο επικοινωνιακό σου ταλέντο και έτσι πετυχαίνεις άψογη συνεργασία και στόχους, αρκεί να παραμείνεις σοβαρός! Οικονομικά, είναι η κατάλληλη ημέρα για σημαντικές αποφάσεις, αλλά όχι για υπογραφές!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Καλό μήνα, Σκορπιέ! Το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα σου φέρει ουσιαστική και δυναμική επιτυχία και σαφώς εύνοια στην καθημερινότητα σου! Θα κάνεις τώρα, θετικές και εποικοδομητικές κινήσεις και έτσι, όλες οι υποχρεώσεις σου και οι δουλειές σου θα διεκπεραιωθούν! Αν κόψεις κάποιες κακές συνήθειες και λάθη, που σε ωθεί να κάνεις το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, θα πετύχεις στόχους, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε την τάση σου για απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο, διότι θα σας απομακρύνει συναισθηματικά, με αποτέλεσμα να τον κάνεις να αμφιβάλλει για το αν όντως τον αγαπάς! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολήσου με εκείνο το άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αρκεί να μην γίνουν λάθη και εκτεθείτε!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, μπορείς να πετύχεις ότι επιθυμείς σήμερα, γι’αυτό άρπαξε κάθε ευκαιρία με ωριμότητα και σοβαρότητα! Οικονομικά, τα προβλήματα λαμβάνουν επιτέλους τέλος, όπως και το άγχος σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Καλό μήνα, Τοξότη! Σήμερα, το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, σου υπόσχεται, μία ημέρα γεμάτη απολαύσεις! Αν αρπάξεις την ευκαιρία, θα έχεις καλοπέραση, ψυχαγωγία, διασκεδάσεις, δημιουργική απασχόληση και γοητευτική λάμψη! Είσαι απόλυτα τυχερός και κατακτάς κάθε σου υψηλό στόχο και επιθυμία, αρκεί να μην παρασυρθείς σε επικοινωνιακή έπαρση, λόγω του Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Προστάτεψε την καλή σου φήμη!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις σημαντικά την σχέση σου με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος και περνάτε υπέροχα μαζί με τον σύντροφο σου, γι’αυτό απέφυγε την απαιτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι απόλυτα γοητευτικός, με έντονη ερωτική διάθεση, παθιασμένη ξεχωριστή προσωπικότητα και μπορείς να κατακτήσεις εύκολα νέους θαυμαστές, αλλά και το άτομο που σε ενδιαφέρει!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον τομέα της καριέρας, απολαμβάνεις επαίνους, εκπλήρωση επιθυμιών και επιτυχίες! Οικονομικά, ξοδεύεις πολλά και χωρίς ουσία, γι’αυτό προσοχή!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact