ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Μαΐου

ΚΡΙΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, η τύχη είναι μαζί σου σε όλους τους τομείς της ζωής σου και μάλιστα με τον πιο δυναμικό τρόπο. Τα καλά ωστόσο που έρχονται τώρα, θα πρέπει να τα προστατέψεις με όλες σου τις δυνάμεις, για να μείνουν, γιατί το Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σε καθιστά επιρρεπή σε λάθη! Εκμεταλλεύσου κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί τώρα και κάνε τις μεγάλες σου επιθυμίες και τα όνειρα σου πραγματικότητα, μένοντας όμως λογικός και ώριμος!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι ιδιαίτερα επιλεκτικός! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία σήμερα, που πολύ πιθανόν αργότερα να εξελιχθεί σε μία σταθερή, ουσιαστική σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, θα σου φέρει ένα πολύ καλό νέο, που θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια που ήθελες, αρκεί και εσύ απέναντι του να παραμείνεις αφοσιωμένος!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν και σε προβληματίζουν, βρίσκουν επιτέλους την λύση τους!

ΤΑΥΡΟΣ

Γενικά
Σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα κάνεις μια θετική, δυναμική και εποικοδομητική ενδοσκόπηση! Ανακαλύπτεις, τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις ανάγκη στην ζωή σου, ώστε να νιώσεις ξανά δυνατός, ανανεωμένος ψυχικά! Μπορεί κάποια προβλήματα να σε βαραίνουν ακόμα, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου, όμως αν κινηθείς παρασκηνιακά, ιδίως σε θέματα επικοινωνίας και θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους σου, θα πραγματοποιηθούν!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πρέπει να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει και να δεις κατάματα επιτέλους την αλήθεια, όσο κι αυτή δεν σου αρέσει! Αν είσαι δεσμευμένος, το πάθος σου σε οδηγεί σε ένα παράνομο απαγορευμένο έρωτα, αλλά θα πρέπει να αντισταθείς, γιατί κινδυνεύεις από σοβαρές αποκαλύψεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, είναι αρκετά τα σκαμπανεβάσματα και αγχώνεσαι κάπως σήμερα. Οικονομικά, βρίσκεις λύσεις σε προβλήματα, αφού τώρα έχεις εύνοια!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γενικά
Σήμερα έρχονται θετικά και δυναμικά γεγονότα, εξελίξεις και ανανεωτικές καταστάσεις, κυρίως στο φιλικό σου περιβάλλον, με το σημερινό Εξάγωνο Ερμή-Άρη! Οι φίλοι σου σε στηρίζουν με κάθε τρόπο και σε βοηθούν κυρίως έμπρακτα! Μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη για να κάνεις πραγματικότητα τους μεγαλεπήβολους στόχους σου, αρκεί εσύ να μην παρασυρθείς σε εγωιστικές συμπεριφορές, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου, θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές που σε βοηθούν, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα, ιδίως με το άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει και θες να κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και βελτιώνεις ουσιαστικά την σχέση σου, αφού αλλάζεις με ποικίλους τρόπους τον δεσμό σου και τον βελτιώνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, αλλά και στον οικονομικό τομέα, πετυχαίνεις μέσα από επαφές και συμφωνίες, μεγαλεπήβολους στόχους, αρκεί να προσέξεις τα… «μικρά γράμματα»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, θα απολαύσεις θετικές και κυρίως δυναμικές εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές! Έτσι θα καταφέρεις, να βελτιώσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, που ίσως είχες πλήξει με κάποια λάθη, λόγω της ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Αν αγωνιστείς, ανταμείβεσαι σήμερα για τις προσπάθειες σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους με τον σύντροφο σου, ωστόσο μην ασχολείστε μόνο με πρακτικά θέματα, παραγκωνίζοντας το συναίσθημα! Αν είσαι ελεύθερος, βάζεις προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και έτσι δίνεις τέλος στο ανούσιο φλερτ, έχοντας με αυτόν τον τρόπο την ευκαιρία, να έρθει μία σπουδαία γνωριμία τώρα, που υπόσχεται μέλλον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, τα πράγματα εξελίσσονται άψογα και αν παραμείνεις προσγειωμένος και ώριμος, σίγουρα ένας στόχος υψηλός θα πραγματοποιηθείς! Οικονομικά, πρέπει να «μαζευτείς» και θα δεις πως αυτό θα λειτουργήσει υπέρ σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact