ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 1 Μαΐου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Καλό μήνα, φίλε Αιγόκερε, σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, καταφέρνεις και υλοποιείς με απόλυτη αποτελεσματικότητα, επιθυμίες, σκοπούς και στόχους, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια! Φρόντισε τώρα που έχεις την ευκαιρία, να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις που είναι προβληματικές, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου! Η τύχη σίγουρα σε βοηθά να λύσεις σημαντικά προβλήματα, αρκεί να παραμείνεις ήρεμος και λογικός!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν και ενδεχομένως, να καταφέρετε, μετά από σοβαρή συζήτηση, να προχωρήσετε σε επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα, για να συζητήσεις ώριμα με τον σύντροφο, το ενδεχόμενο της συμβίωσης, αλλά και για να επιλύσετε παλαιά προβλήματα που υπήρχαν στην σχέση σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, τα καταφέρνεις με ότι κι αν καταπιαστείς και αυτό αναγνωρίζεται από τους συνεργάτες και τους συναδέλφους σου! Οικονομικά, κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι, προκύπτουν ξαφνικά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Καλό μήνα, αγαπητέ Υδροχόε! Σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ευνοούνται ιδιαίτερα οι επαφές σου, οι επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, οι μετακινήσεις σου και οι σχέσεις σου με αδέλφια, γνωστούς και γείτονες! Θα έχεις πολλές και αξιόλογες ευκαιρίες για νέες ενδιαφέρουσες, αλλά και πολύ ωφέλιμες γνωριμίες! Εσύ το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι η τάση σου για αγένεια και κουτσομπολιό, λόγω του ταυτόχρονου Τετραγώνου Ερμή-Κρόνου!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα και αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για την το φλερτ! Επικεντρώσου σε ένα αξιόλογο πρόσωπο και προσπάθησε ώριμα να το κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδιώκεις συναισθηματική και ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο και με ευκολία, την πετυχαίνεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, οι εξελίξεις είναι αρκετά θετικές, κυρίως όσον αφορά σχέσεις με συναδέλφους και συνεργάτες! Οικονομικά, πετυχαίνεις συμφωνίες, συμβόλαια και υπογραφές, που είχαν καθυστερήσει για κάποιο λόγο!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Καλό μήνα, φίλε Ιχθύ! Σήμερα με το Εξάγωνο Ερμή-Άρη, ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση, την ανακτημένη αυτοεκτίμηση σου, όπως και την ενισχυμένη σου γοητεία! Σημαντικά για σένα θέματα και σχέσεις στην ζωή σου, σταθεροποιούνται, αρκεί να διατηρήσεις ένα ήρεμο, έντιμο, ολιγαρκές και ώριμο προφίλ στις διαπροσωπικές σου επαφές, αφού το ταυτόχρονο Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σε ωθεί σε παράλογες απαιτήσεις και δογματικές συμπεριφορές!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα και πες ναι σε αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν θετικές και σπουδαίες εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα! Ακόμα κι αν δεν ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία τώρα, θα δεις αργά ή γρήγορα, πως όντως αξίζει να κάνεις το επόμενο βήμα και να δώσεις ευκαιρία!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου θέματα, πετυχαίνεις λόγω της αυτοπεποίθησης σου, αλλά οι αργοί σου ρυθμοί είναι εμπόδιο! Στα οικονομικά, θα έχεις σίγουρα αύξηση εσόδων, αρκεί να κόψεις τις άσκοπες σπατάλες!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact