ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά
Σήμερα φίλε Καρκίνε, θα καταφέρεις με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, να ηρεμήσεις αλλά και να διατηρήσεις τις κατάλληλες ισορροπίες, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ιδανική ημέρα για να προωθήσεις σχέδια που έχουν να κάνουν με συνεργασίες και συμφωνίες! Επιπλέον, ευνοείσαι ιδιαίτερα σε θέματα νομικού ενδιαφέροντος! Όσον αφορά, προβληματικές σχέσεις ή κάποιους τσακωμούς που είχες τελευταία, έχεις τώρα την ευκαιρία να εξομαλύνεις καταστάσεις!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η συναισθηματική σου ζωή σήμερα, χαρακτηρίζεται από συντροφικότητα, αλληλοκατανόηση, νέες αξιόλογες γνωριμίες και συναίσθημα! Αν είσαι ήδη σε σχέση, ζυγίζεις τα υπέρ και τα κατά σε παρελθοντικές διαφωνίες και με ήρεμο, ειλικρινή διάλογο, βρίσκεις επιτέλους λύσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ερωτική προσέγγιση από ένα πολύ ενδιαφέρον άτομο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα, προωθείς τις ιδέες σου και καταφέρνεις πετυχημένες επαγγελματικές διαπραγματεύσεις. Οικονομικά, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις κάποιες συμβουλές που θα σου δώσουν σήμερα, άτομα που εμπιστεύεσαι!

ΛΕΩΝ

Γενικά
Αγαπητό Λέοντα, σήμερα με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, ομορφαίνεις και παίρνεις αποφάσεις που έχουν να κάνουν με αλλαγή εμφάνισης, διακοπή κακής συνήθειας, βελτίωση φυσικής κατάστασης αλλά και ηρεμία ψυχολογικής κατάστασης! Πες ναι λοιπόν, στην έναρξη άσκησης και στην αλλαγή της διατροφής σου και πάρε την σημερινή ημέρα, αυτήν την απόφαση! Καλό θα ήταν επίσης, να ακολουθήσεις τους κανόνες και να επικεντρωθείς στις ουσιαστικές και πρακτικές σου ανάγκες!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, στα αισθηματικά σου δραστηριοποιείσαι αποτελεσματικά, αναζητάς το τέλειο και προγραμματίζεις προσεκτικά και μεθοδικά κάθε σου κίνηση. Μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα ρομαντική ή συναισθηματική περίοδος, όμως είτε είσαι δεσμευμένος, είτε ελεύθερος, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους, μέσα από συγκυρίες της καθημερινότητας και μάλιστα ακριβώς με τον τρόπο που θες! Παίρνεις ικανοποίηση από μικρά πράγματα, που όμως εξυπηρετούν άψογα τις ερωτικές σου επιθυμίες!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα απασχολούν την σκέψη σου οι εργασιακές σχέσεις και η απόδοση σου και αυτοί είναι και οι τομείς, που θα πετύχεις την τελειότητα! Μην φοβάσαι τίποτα, ευνοείσαι επαγγελματικά, αλλά και οικονομικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Φίλε Παρθένε, με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου σήμερα, απολαμβάνεις αισιοδοξία και χαρά, σε κάθε σου δραστηριότητα! Εκφράζεις με άνεση τις ιδέες σου και τις σκέψεις σου και όλοι σε θαυμάζουν, γεγονός που είναι και ένας από τους σημερινούς σου στόχους! Θέλεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον των άλλων και το καταφέρνεις με την δημιουργικότητα και την ξεχωριστή αυτοέκφραση και λάμψη σου!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, είτε είσαι δεσμευμένος, είτε όχι, αφήνεσαι στο χόμπι του… φλερτ! Θέλεις την επιβεβαίωση και σίγουρα το καταφέρνεις, αφού τραβάς όλα τα βλέμματα! Συναισθηματικά τρυφερά μηνύματα ή ερωτικές εξομολογήσεις, είναι πολύ πιθανά τώρα! Απολαμβάνεις την ερωτική επικοινωνία, χωρίς να επιδιώκεις απαραίτητα την σοβαρή δέσμευση!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Ίσως η παιχνιδιάρική και αυθόρμητη διάθεση σου, να φέρει κάποια λάθος έξοδα ή απροσεξίες στην εργασία, ωστόσο η δημιουργικότητα σου, είναι αυτή που θα σου φέρει επαγγελματική επιτυχία στο τέλος!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact