ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή Σύνοδος Αφροδίτης-Κρόνου, σε αφορά και σε ευνοεί άμεσα, σε κάθε σημαντικό τομέα της ζωής σου, όπως και στις ουσιαστικές διαπροσωπικές σου σχέσεις! Καταφέρνεις και διορθώνεις με σύμμαχο την λογική, κάθε προβληματική υπόθεση! Η καλύτερη ημέρα για εκπλήρωση στόχων κάθε είδους, για συμφωνίες, για αποφάσεις και για το πρώτο βήμα σε επαφές με ανθρώπους που υπήρξε κάποια παρεξήγηση ή τσακωμός στο παρελθόν!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος και θες μία νέα γνωριμία, σήμερα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή μέρα, γι’αυτό μην κάτσεις στιγμή στο σπίτι! Επιπλέον, βρίσκεις τον τέλειο τρόπο να εκφράζεις το συναίσθημα σου στον προφορικό αλλά και τον γραπτό λόγο και να έρθεις σε επαφή με το άτομο που σε ενδιαφέρει, βρίσκοντας φυσικά ανταπόκριση! Αν έχεις σχέση, ως διά μαγείας, λύνονται όλα τα προβλήματα με τον σύντροφο, αρκεί να του πεις αυτά που νιώθεις!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην καριέρα, διορθώνεις προβληματικές συναδελφικές σχέσεις, αλλά οικονομικά μάλλον το παρακάνεις με τα έξοδα και αύριο θα το μετανιώσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα, φίλε Υδροχόε, καταφέρνεις με την Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου, να ανακαλύψεις, κρυμμένες καταστάσεις και μυστικά που σε αφορούν, ιδίως λόγω της σημαντικής βοήθειας που θα έχεις από την διαίσθηση σου! Αντιλαμβάνεσαι απόλυτα τις βαθύτερες ανάγκες και επιθυμίες σου και τις διεκδικείς αποτελεσματικά, με παρασκηνιακούς τρόπους! Ίσως νιώσεις πως θες να αποφύγεις κοινωνικές συναναστροφές, επειδή αισθάνεσαι λίγο πιο ντροπαλός και μυστικοπαθής απ’ότι συνήθως!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην φοβηθείς σήμερα να εκφραστείς ελεύθερα, στα ερωτικά σου, ιδίως όσον αφορά τα συναισθήματα σου! Η ανταπόκριση και το αμοιβαίο, είναι βέβαια σήμερα, όπως και για κάποιους, οι ερωτικές εξομολογήσεις! Επιπλέον, ίσως σε απασχολήσει ένας απαγορευμένος ή κρυφός έρωτας, ο οποίος θα σε κάνει ξανά να καταλάβεις τι είναι ευτυχία και ψυχική αγαλλίαση! Επικοινώνησε με το άτομο που θες! Μην αγχώνεσαι μήπως παρεξηγηθείς με τον τρόπο που επικοινωνείς!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, εκμεταλλεύεσαι τις εμπειρίες σου, αλλά και την ενισχυμένη διορατικότητα σου! Το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εκπλήρωση ενός επαγγελματικού στόχου! Προσπάθησε σήμερα να ανιχνεύσεις και να αναγνωρίσεις τα λάθη που έκανες στις οικονομικές σου συναλλαγές, ώστε να αποφύγεις τα ίδια.

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Αγαπητέ Ιχθύ, ετοιμάσου σήμερα να εκπληρώσεις ελπίδες, στόχους και να ενδυναμώσεις τις φιλίες σου, με τη Σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου! Θα πάρεις ένα χαρούμενο νέο μέσα από τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις και επιπλέον, η περιεκτική και ανοιχτή σκέψη σου, σε βοηθά σε όλες σου τις επαφές και επικοινωνίες. Πετυχαίνεις σήμερα και έχεις πολλούς ανθρώπους γύρω σου, τους οποίους γοητεύεις με το μυαλό σου και εκείνοι σε βοηθούν σε ό,τι στόχο διεκδικείς!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ερωτικά είναι ιδανική μέρα για νέες γνωριμίες και επαφές, ιδίως μέσα από παρέες, λέσχες, ομάδες και συλλόγους! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, ο σύντροφος αντιλαμβάνεται και σέβεται απόλυτα την γνώμη σου και καταφέρνετε από κοινού, να διορθώσετε πολλά από τα θέματα που σας απασχολούσαν! Όποια κι αν είναι η προσωπική σου κατάσταση, σήμερα θα έρθεις σίγουρα πιο κοντά σε έναν μεγάλο ερωτικό σου στόχο!
Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είναι σημαντικό σήμερα, να αποβάλλεις ανασφάλειες και αμφιβολίες στον χώρο εργασίας! Τόλμησε να εκφράσεις τα «θέλω» σου και τις ιδέες σου και δεν θα χάσεις! Οικονομικά επανεξέτασε ότι λάθη έχεις κάνει στο παρελθόν και προσπάθησε να τα διορθώσεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact